Pagină amuzantă dedicată şefei DNA. "Năstase mi-a zis că e nevinovat. I-am spus că am reţineri în ceea ce-l priveşte"

Inspiraţi de activitatea tot mai intensă a DNA în ultima vreme, instituţie care a băgat spaima în clasa politică obişnuită cu furatul la liber, câţiva internauţii i-au dedicat o pagina de Facebook şefei instituţiei, Laura Codruţa Kovesi, în numele căreia postează mesaje amuzante adresate marilor politicieni care nu au scăpat de braţul lung al legii.
Procurorul-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi (facebook.com/Laura CK)
Andrei Pricopie
14.12.2014

Inspiraţi de activitatea tot mai intensă a DNA din ultima vreme, instituţie care a băgat spaima în clasa politică obişnuită cu furatul la liber, câţiva internauţi i-au dedicat o pagină de Facebook şefei instituţiei, Laura Codruţa Kovesi, în numele căreia postează mesaje amuzante adresate marilor politicieni care nu au scăpat de braţul lung al legii.

"Laura CK urcă pe scenă, între 2 arestări, ca să ne povestească despre activitatea de instrumentat cazuri", se precizează în descrierea paginii.

Vă prezentăm câteva din postările înţesate cu ironie de pe pagina respectivă. Mesajele sunt semnate de Laura CK:

"M-am întâlnit cu Alina Bica în mall, zilele trecute. I-am zis: Fată, pari mai înaltă, ai fost săltată cumva?"

"M-am întâlnit zilele trecute cu Şova. M-a întrebat dacă e urmărit. Nu i-am spus decât că băieţii îi zic Suleyman" (Suleyman Magnificul - serial foarte urmărit în România - n.r.).

"I-am transmis lui Radu Mazăre să nu-şi facă griji pentru parada de anul viitor, că o să îi trimit eu mascaţii".

"Hrebenciuc a spus că acuzaţiile pe care i le-am adus sunt invenţii, aşa că m-am hotărât să-l trimit 30 de zile în arest inventiv".

"După ce a dat fii-su un party acasă, Adrian Năstase şi-a pus mâinile în cap şi a zis că aşa deranj n-a mai văzut de pe vremea Percheziţiei".

"L-am sunat pe Ponta să-l întreb de ce îmi diminuează bugetul. M-a întrebat de ce i-am diminuat partidul. Touche!".

"M-a întrebat Ponta dacă ştiu colegii lui de partid. I-am zis bancul cu Vanghelie în 226 (autobuz -n.r.) : Are staţie la Rahova".

"PSD mă alintă Pareză pentru că periodic îi afectez câte un membru".

"Năstase mi-a zis că e nevinovat. I-am spus că am reţineri în ceea ce-l priveşte".

"E atât de amuzant să arestezi oamenii încât ar trebui să îmi schimbe funcţia în Proculol".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor