Olguţa Vasilescu: "Victor Ponta este cel mai bun premier al României de la Revoluţie"

Olguţa Vasilescu
Olguţa Vasilescu (Epoch Times România)

Pe fundalul turbulenţelor tot mai mari din PSD, primăriţa Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu declara că nu există motive pentru schimbarea conducerii partidului, adăugând că Victor Ponta este cel mai bun premier al României de la Revoluţie şi până în prezent.

"Sper din toată inima că Victor Ponta şi Liviu Dragnea vor rămâne în continuare la conducerea PSD. Victor Ponta este, putem spune acum, cel mai bun prim-ministru de după Revoluţie încoace, pentru că şi-a respectat toate promisiunile electorale", a declarat Olguţa Vasilescu, potrivit Agerpres.

Cunoscută ca unul din susţinătorii înfocaţi ai premierului Ponta, Olguţa Vasilescu a mai adăugat că nu vede pe altcineva, în afară de Ponta, la şefia partidului: "Eu nu văd un alt preşedinte decât Victor Ponta. Este prim-ministru în exerciţiu, va trebui să rămână lider de partid, pentru că altfel va fi, probabil, o altă problemă în interiorul PSD şi nu văd motivele pentru care ar trebui sa îl schimbăm pe Victor Ponta. Numai pentru că nu le place unora de faţa lui, nu mi se pare un argument suficient", a adăugat Lia Olguţa Vasilescu.

Declaraţiile Olguţei Vasilescu vin pe fundalul turbulenţelor tot mai accentuate din PSD. După pierderea alegerilor din noiembrie, capacitatea lui Ponta de a fi o locomotiva care să ducă partidul înainte a început să fie contestată atât din interior cât şi din exterior. Geoană şi Vanghelie se pregătesc să-şi facă un nou PSD în care vor veni, susţin ei, personalităţi importante, sătule de aceiaşi Ponta şi Dragnea pe care primăriţa Craiovei îi ridică în slăvi, iar în interiorul partidului, Cătălin Ivan şi-a anunţat intenţia de a candida la şefia PSD.

Pentru primăriţa Craiovei, Ponta a fost însă "un premier bun". La finele anului 2014, când Guvernul a virat sute de milioane de lei din Fondul de Rezerva al ţării primarilor din localităţile unde Ponta a obţinut scoruri mari la alegeri, Olguţa Vasilescu a fost răsplătită "regeşte şi ea". În ultima şedinţă de guvern de anul trecut, cabinetul Ponta IV a dat o Hotărâre de Guvern privind realizarea unui stadion de fotbal în Craiova, investiţie de 55 de milioane de euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne