O bătrânică a avut parte de o surpriză neaşteptată la supermarket

Uneori suntem martori atunci când unele persoane se află în situaţii dificile şi le putem ajuta din inimă, cu un sfat sau un lucru mai mare sau mai mic, fără să cerem nimic în schimb. Cu sinceritate şi bunăvoinţă putem aduce bucurie şi siguranţă celor în nevoie.
©Video Screenshot | Wthr
©Video Screenshot | Wthr (.)

Într-o zi obişnuită de cumpărături la supermarket, în timp ce aştepta la rând la casă, Gary Clark din Indianapolis, Indiana, Statele Unite, a asistat la o scenă care l-a impresionat. O doamnă în vârstă care ajunsese la casă, nu avea destui bani pentru a plăti produsele puse în coş, după ce acestea au fost deja scanate.

©Video Screenshot | Wthr
©Video Screenshot | Wthr (.)

De obicei, în această situaţie, un client renunţă la câteva dintre obiectele pe care le-a luat, însă în acest caz s-a întâmplat ceva diferit. Tânăra casieră a avut compasiune pentru persoana în vârstă şi s-a oferit să plătească din bugetul ei jumătate din suma totală pe care o datora femeia.

©Video Screenshot | Wthr
©Video Screenshot | Wthr (.)

Văzând acest act de bunăvoinţă, Clark a făcut câteva fotografii casierei Janell cu telefonul şi a prezentat toată povestea pe pagina sa de Facebook.

"Această tânără a scos bani din buzunarul ei", a scris Clark mândru în postarea sa.

Potrivit Fox 59, doamna i-a spus lui Janell că nu trebuie să plătească, însă Janell i-a răspuns: "Veniţi la casa mea tot timpul şi doresc să vă ajut. Am avut o săptămână bună".

©Video Screenshot | Wthr
©Video Screenshot | Wthr (.)

Postarea de pe Facebook a lui Clark a devenit virală şi a fost preluată de pagina "Love What Matters", după ce acesta le-a cerut tuturor să distribuie mesajul şi să arate lumii că tinerii nu sunt o cauză pierdută.

Alţi utilizatori ai reţelei de socializare care au citit povestea, au scris la rândul lor despre experienţe similare, când cineva s-a oferit să plătească în locul lor.

©Video Screenshot | Wthr
©Video Screenshot | Wthr (.)

"La un moment dat, un bărbat ce se afla în spatele meu la coadă, a plătit pentru formula de bebeluş când încă nu puteam folosi programul de asistenţă WIC, susţinând că este pentru bebeluş!!! Nu l-am întâlnit niciodată înainte şi nu ştiam cum îl cheamă, însă au trecut 10 ani de atunci şi mă gândesc destul de des la gestul lui binevoitor", a scris un utilizator.

O altă persoană a adăugat: "La un moment dat am fost la 711 să cumpăr o cafea şi cardul de debit nu funcţiona... Persoana de la casă mi-a plătit cafeaua. A fost foarte drăguţă. Întoarceţi gestul la rândul vostru"!