"Nu pot fi discipolul lui Băsescu! Categoric nu!" - Senator PMP migrează la Bogdan Diaconu

Constantin Popa
Constantin Popa (Facebook)

După ce şi-a întărit rândurile cu fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, PRU-ul lui Bogdan Diaconu şi-a mai atras un parlamentar, în persoana senatorului de Buzău, Constantin Popa, ales iniţial parlamentar pe listele PPDD, ulterior migrat la UNPR, partid ce a fuzionat cu PMP. Popa şi-a motivat decizia susţinând că nu poate fi discipolul lui Băsescu.

"M-am înscris în Partidul România Unită! Celor care se vor grăbi să mă facă traseist, le aduc aminte că eu nu am plecat niciodată din UNPR. Când UNPR a dispărut, fiind înghiţit de PMP, am ales să-mi văd de drumul meu. Nu pot fi discipolul lui Băsescu! Categoric nu! Am ales Partidul România Unită, pentru filonul său naţionalist, care îmi permite să mă exprim aşa cum am făcut-o şi până acum în activitatea parlamentară. Toate legile pe care le-am promovat au purtat o amprentă naţionalistă. Asta vreau să fac şi-n continuare, şi-i invit pe cei care vor, să vină alături de mine!", a precizat Constantin Popa.

Potrivit Hotnwes, iniţial, Constantin Popa declara că fuziunea dintre UNPR şi PMP este "soluţia pentru ca UNPR să meargă mai departe", dar ulterior el şi-a schimbat opţiunea, alegând să se înscrie acum la PRU.

La rândul său, Bogdan Diaconu a salutat înscrierea lui Popa de la PMP la PRU:

"Bine ai venit, Constantin! De astăzi Partidul România Unită mai are un parlamentar. Senatorul (Buzău) Constantin Popa a ales să iasă din PMP şi s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi şi mai puternici!", a scris pe Facebook Diaconu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne