Bogdan Diaconu: Fraudă la alegeri! Candidatul PRU din Alexandria nu apare pe buletinul de vot

Candidatul Partidului România Unită din Alexandria, fieful liderului PSD Liviu Dragnea, nu apare pe buletinul de vot, a tras un semnal de alarmă preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, care cere anularea alegerilor în această localitate.
Andrei Pricopie
05.06.2016

alte articole

Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
05.06.2016

Candidatul Partidului România Unită la Primăria Alexandria (Teleorman) lipseşte de pe buletinele de vot. În acest sens a fost sesizat BEC, BEJ, AEP şi Poliţia, pentru că lipsa unui candidat de pe buletinul de vot viciază total procesul de votare, iar alegerile trebuie refăcute, a declarat vineri preşedintele PRU, Bogdan Diaconu.

"Faptul că acest lucru s-a întâmplat în fieful lui Liviu Dragnea ne indică încă o încercare de fraudare a alegerilor marca PSD. Partidul România Unită solicită autorităţilor în drept să ia imediat măsuri, să identifice vinovaţii şi să amâne alegerile din Alexandria pentru ca procesul de votare să fie corect, iar candidatul PRU să se regăsească pe buletinul de vot.

Această situaţie necesită deschiderea unui dosar penal şi o verificare atentă a procesului de votare din întreaga ţară pentru căun asemenea caz indică tentative de fraudare a votului românilor şi un atac la adresa Partidului România Unită!", a subliniat Bogdan Diaconu.

Şeful PRU arată că, în mod similar, la colectarea intenţiilor de vot la ieşirea din secţiile de votare din Sectorul 1 al Capitalei, rezultate care vor fi folosite pentru exit-poll, Partidul România Unită lipseşte de pe chestionar.

"Situaţia a fost sesizată, de exemplu, la secţia de vot din incinta Colegiului Sfântul Sava. Acest lucru va vicia rezultatul exit-poll-urilor şi va lăsa cale liberă pentru fraude ulterioare", a adăugat Bogdan Diaconu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor