Nicuşor Dan: Noi nu vrem ca România să ajungă pe mâna celui care a condamnat Teleormanul la sărăcie

Fieful liderului PSD Liviu Dragnea - Teleorman - a devenit un simbol al sărăciei, al României bolnave, simbol pentru care teleormănenii nu sunt vinovaţi cu nimic.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Criticat în presă după ce a declarat că românii au de ales între o "teleormanizare a României" şi o ţară modernă, europeană, liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, susţine că mersajul său a fost interpretat greşit.

„Îi respectăm pe oamenii din Teleorman! Avem teleormăneni în USR! Unii dintre cei mai valoroşi colegi de-ai noştri candidează în Teleorman. Ceea ce am criticat noi este felul în care Liviu Dragnea a administrat judeţul, direct sau indirect, vreme de 17 ani.

Din păcate, Teleorman a devenit un simbol al sărăciei, al României bolnave, simbol pentru care teleormănenii nu sunt vinovaţi cu nimic. Corupţia administraţiei Dragnea este cea care a perpetuat sărăcia din Teleorman.

Iar acum, Liviu Dragnea vrea să ajungă prim-ministrul României. Noi nu vrem ca România să ajungă pe mâna celui care a condamnat Teleormanul şi alte judeţe la sărăcie. Noi vrem ca toată România să se dezvolte şi românii să nu mai fie nevoiţi să îşi părăsească ţara”, a scris, pe contul său de Facebook, Niuşor Dan.