Nicuşor Dan: Noi nu vrem ca România să ajungă pe mâna celui care a condamnat Teleormanul la sărăcie

Fieful liderului PSD Liviu Dragnea - Teleorman - a devenit un simbol al sărăciei, al României bolnave, simbol pentru care teleormănenii nu sunt vinovaţi cu nimic.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Criticat în presă după ce a declarat că românii au de ales între o "teleormanizare a României" şi o ţară modernă, europeană, liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, susţine că mersajul său a fost interpretat greşit.

„Îi respectăm pe oamenii din Teleorman! Avem teleormăneni în USR! Unii dintre cei mai valoroşi colegi de-ai noştri candidează în Teleorman. Ceea ce am criticat noi este felul în care Liviu Dragnea a administrat judeţul, direct sau indirect, vreme de 17 ani.

Din păcate, Teleorman a devenit un simbol al sărăciei, al României bolnave, simbol pentru care teleormănenii nu sunt vinovaţi cu nimic. Corupţia administraţiei Dragnea este cea care a perpetuat sărăcia din Teleorman.

Iar acum, Liviu Dragnea vrea să ajungă prim-ministrul României. Noi nu vrem ca România să ajungă pe mâna celui care a condamnat Teleormanul şi alte judeţe la sărăcie. Noi vrem ca toată România să se dezvolte şi românii să nu mai fie nevoiţi să îşi părăsească ţara”, a scris, pe contul său de Facebook, Niuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne