Alina Gorghiu sare în apărarea USR: PSD hărţuieşte un competitor electoral - o dovadă de slăbiciune şi frică

Nici nu a apucat bine Nicuşor Dan să se plângă că PSD încearcă să blocheze drumul USR spre parlamentare, că liberalii au şi luat atitudine pe subiect. Şefa PNL, Alina Gorghiu, condamnă "practicile de hărţuire a unui competitor electoral" aplicate de rivalii lor politici.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

PSD se comportă ca acei şoferi care îi şicanează în trafic pe alţii, pentru că i-au deranjat cu prezenţa pe şosea. Aceasta este atitudinea pe care acest partid o are faţă de Uniunea Salvaţi România, partidul lui Nicuşor Dan, a acuzat vineri, pe contul său de Facebook, şefa PNL Alina Gorghiu.

"PNL condamnă practicile de hărţuire a unui competitor electoral - de altfel, o dovadă de slăbiciune şi frică. Nu este nimic surprinzător în comportamentul PSD: la fiecare scrutin, blocarea accesului la vot al cetăţenilor şi intimidarea competitorilor sunt tacticile prin care PSD încearcă să evite un rezultat nefavorabil. Stânga românească nu este capabilă să le ofere românilor un proiect care să le dea oamenilor încredere într-un viitor mai bun" a declarat Alina Gorghiu.

Potrivit şefei liberalilor, partidul său a înţeles că românii îşi doresc înnoirea clasei politice şi răspunde acestei revendicări cu liste curate de candidaţi.

"PSD trebuie să fie şi va fi taxat la vot, de către alegătorii români: pe de o parte, pentru că îi sfidează şi de data aceasta, punând pe liste oameni cu probleme penale; pe de altă parte, pentru că depăşeşte limitele unei competiţii corecte şi democratice", a adăugat Alina Gorghiu.

Declaraţiile şefei PNL vin în contextul în care, cu o zi în urmă, liderul USR, Nicuşor Dan, a acuzat PSD că încearcă în mod deliberat să blocheze accesul partidului în alegerile parlamentare din decembrie, folosind diverse tertipuri în instanţă. Detalii aici.