Nicuşor Dan: Firma socrului lui Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria Capitalei

Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

''Potrivit unui raport al Curţii de Conturi, firma de avocatură a socrului lui Cătălin Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria Capitalei semnate în mandatul lui Sorin Oprescu, contracte care „acţionează tocmai împotriva interesului municipiului Bucureşti", atrage atenţia, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Acuzat de candidatul PNL-ului că ar colabora cu PSD-ul, Nicuşor Dan susţine că realitatea arată cu totul invers.

"Domnul Predoiu mă acuză pe mine de colaborare cu PSD, când aceeaşi firmă de avocatură a avut contracte cu statul în vreme ce şeful guvernului era Victor Ponta. Cătălin Predoiu nu are ce să caute la Primăria Capitalei. El face rău PNL şi, cât timp rămâne în cursa electorală, dă o şansă în plus PSD să câştige Primăria Bucureşti. Singurul candidat care nu a făcut şi nu va face niciodată vreo înţelegere cu PSD sunt eu", scrie Nicuşor Dan.

În sprijinul afirmaţiilor sale, candidatul USB la Primăria Capitalei ataşează postării sale linkul la un articol publicat de Hotnews din care reiese că Primăria Capitalei a plătit în 2014 peste 21 milioane de lei către 11 firme de avocatură pentru servicii juridice. Printre acestea se numără şi Zamfirescu, Racoţi & Partners, Zamfirescu fiind Călin- Andrei Zamfirescu, socrul lui Cătălin Predoiu.

În replică, Predoiu a negat acuzaţiile şi l-a îndemnat pe Nicuşor Dan să atace PSD, nu pe el.

"Cu referire la această acuzaţie mincinoasă, domnule Dan (care pretinzi simultan că nu mă ataci) cum că aş avea interese legate de Primăria Municipiului Bucureşti, îţi comunic că nu am fost niciodată angajat ca avocat al Primăriei Generale, că nu am nicio referire cu firma despre care faci vorbire, iar pentru orice nelămuriri legate de mandatul domnului Oprescu şi contractele încheiate de acesta, să te îndrepţi cu întrebări şi atacuri asupra domnului Oprescu, domnului Ponta şi PSD, care l-au susţinut pe Oprescu. Nicuşoare, încearcă să ataci PSD-ul, nu-ţi va cădea limba, cel mult ceva sprijin! Schimbă-ţi firea!", a fost reacţia lui Predoiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne