Nicuşor Dan, despre Parlament: "Aud pe holuri, în lifturi, la bufete, angajaţi care se plâng de aroganţa aleşilor"

Nicusor Dan(USR)
Nicusor Dan(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul USR, Nicuşor Dan, relatează pe pagina sa de Facebook că, de când a intrat în Parlament, i-a tot auzit pe angajaţii din clădirea Legislativului plângându-se de aroganţa aleşilor. Totodată, Dan mai remarcă faptul că în timp ce aceia care-i servesc pe parlamentari au avut de-a face cu ţipetele acestora, oamenii de la pază au drept unic rol să împiedice orice contact între cetăţeni şi cei pe care aceştia i-au ales.

În consecinţă, va fi o luptă între cultura USR şi cultura Parlamentului, luptă despre care Dan nu crede că se va încheia în acest mandat.

Redăm postarea liderului USR:

"De câteva zile de când sunt în Camera Deputaţilor aud pe holuri, în lifturi, la bufete, angajaţi care se plâng de aroganţa aleşilor. Prima oară am crezut că e o discuţie întâmplătoare, dar nu, ea s-a repetat între oameni diferiţi.

Îşi amintesc numele deputatului care i-a salutat sau care le-a făcut cinste cu o cafea, chiar îi enumără pe cei care n-au ţipat la ei. Îmi imaginez că aceste conversaţii au loc la începutul fiecărei legislaturi şi reflectă atitudinea de stăpân a parlamentarului în raport cu angajaţii.

Mai sunt şi cei care se ocupă cu paza al căror rol unic este să împiedice orice contact între parlamentar şi cetăţean, atribuţie pe care o exercită abuziv. Va fi o luptă între cultura USR şi cultura Parlamentului şi nu cred că se va încheia în acest mandat", scrie, pe Facebook, Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne