Nicuşor Dan, despre Parlament: "Aud pe holuri, în lifturi, la bufete, angajaţi care se plâng de aroganţa aleşilor"

Nicusor Dan(USR)
Nicusor Dan(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul USR, Nicuşor Dan, relatează pe pagina sa de Facebook că, de când a intrat în Parlament, i-a tot auzit pe angajaţii din clădirea Legislativului plângându-se de aroganţa aleşilor. Totodată, Dan mai remarcă faptul că în timp ce aceia care-i servesc pe parlamentari au avut de-a face cu ţipetele acestora, oamenii de la pază au drept unic rol să împiedice orice contact între cetăţeni şi cei pe care aceştia i-au ales.

În consecinţă, va fi o luptă între cultura USR şi cultura Parlamentului, luptă despre care Dan nu crede că se va încheia în acest mandat.

Redăm postarea liderului USR:

"De câteva zile de când sunt în Camera Deputaţilor aud pe holuri, în lifturi, la bufete, angajaţi care se plâng de aroganţa aleşilor. Prima oară am crezut că e o discuţie întâmplătoare, dar nu, ea s-a repetat între oameni diferiţi.

Îşi amintesc numele deputatului care i-a salutat sau care le-a făcut cinste cu o cafea, chiar îi enumără pe cei care n-au ţipat la ei. Îmi imaginez că aceste conversaţii au loc la începutul fiecărei legislaturi şi reflectă atitudinea de stăpân a parlamentarului în raport cu angajaţii.

Mai sunt şi cei care se ocupă cu paza al căror rol unic este să împiedice orice contact între parlamentar şi cetăţean, atribuţie pe care o exercită abuziv. Va fi o luptă între cultura USR şi cultura Parlamentului şi nu cred că se va încheia în acest mandat", scrie, pe Facebook, Nicuşor Dan.