Nicuşor Constantinescu: DNA cere arestarea sa deoarece s-ar sustrage urmăririi penale

Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a transmis un comunicat de presă prin intermediul avocatului său, în care susţine că DNA îl acuză că s-ar sustrage urmăririi penale şi că a cerut arestarea sa preventivă, deşi el a fost operat şi se află într-un spital din SUA.

În comunicat, Nicuşor Constantinescu susţine că este internat în SUA, din luna aprilie, pentru tratarea cancerului de prostată de care suferă şi că, până în prezent, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, urmând să înceapă un tratament cu radioterapie.

Nicuşor Constantinescu nu a revenit din Statele Unite unde este la spitalul John Hopkins din Chicago, deşi trebuia să se întoarcă în ţară încă de pe 5 iunie.

De când preşedintele CJ Constanţa este plecat la tratament în SUA , DNA l-a trimis în judecată în ambele dosare care se află pe rolul Tribunalului Bucureşti. Instanţa a admis ridicarea controlului judiciar într-un dosar, iar în celălalt a respins cererea.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a fost trimis în judecată în trei dosare şi este cercetat într-un al patrulea dosar, pentru luare de mită şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce în casa lui au fost găsite 15 cartuşe de 9 milimetri, când au fost făcute percheziţii într-unul dintre primele două dosare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne