Ne-am trimis soldaţii pe frontul NATO cu dezinfectanţi diluaţi!

Trupele româneşti din Afganistan, Irak şi Bosnia au folosit în ultimii 10 ani biocide Hexi Pharma, a recunoscut Ministerul Apărării Naţionale, la solicitarea jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor.
.
. (BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)

Timp de un deceniu, rănile soldaţilor români care au luptat pe front în alianţa NATO au fost dezinfectate cu produse fabricate intenţionat diluat, dezvăluie tolo.ro.

"Pentru asigurarea asistenţei medicale în teatrele de operaţii au fost folosite, în ultimii 10 ani, şi produse biocide fabricate de SC HEXIPHARMA SRL", sună răspunsul primit de Gazeta Sporturilor de la Ministerului Apărării Naţionale.

Întrebarea jurnaliştilor apare după ce au aflat că Spitalele SRI, pompierii de la ISU, ambulanţele SMURD, Spitalul Militar Central, spitalele militare regionale şi zeci de unităţi militare din ţară au contracte cu Hexi Pharma.

"Ăştia au trimis şi pe front tot bidoanele Hexi?!".

Armata a răspuns repede, a doua zi, la urma urmei nu mai e nimic ascuns! Nu e decât confirmarea, pas cu pas, că instituţiile de forţă şi de siguranţă naţională au avut în Hexi Pharma un partener agreat.

În comunicatul către Gazetă, MApN precizează că "Produsele, care erau autorizate pentru punerea pe piaţă conform prevederilor legale, au fost achiziţionate în sistem centralizat pentru unităţi sanitare din reţeaua Ministerului Apărării Naţionale".

Mai exact, Direcţia Sanitară a ministerului a încheiat contractele cu Hexi Pharma. SIE şi SRI n-au ştiut nimic de îngenunchierea Armatei?".

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne