MRU este candidatul susţinut de PMP la prezidenţiale

Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu (DANIEL MIHAILESCU / AFP / GettyImages)

Partidul Mişcarea Populară îl va susţine pe preşedintele Forţei Civice, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, la alegerile prezidenţiale de la finalul anului 2014.

"Ne-am luat un angajament sa îl sprijinim pe Mihai Răzvan Ungureanu", a precizat luni vicepreşedintele PMP, Adrian Papahagi, potrivit România Tv.

"Sunt candidatul votat al partidului Forţa Civică şi, în acelaşi timp, mulţumindu-i profesorului Papahagi, ştiu că am şi susţinerea colegilor domniei sale", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

MRU a evitat să spună dacă preşedintele Traian Băsescu l-a anunţat că îl va sprijini în cursa pentru scaunul de la Cotroceni, potrivit ziuanews.ro. Amintim că PMP este partidul înfiinţat de consilierii preşedintelui Traian Băsescu şi se bucură de susţinerea acestuia.

"Vom vedea. Până la urmă, susţinerea se exprimă printr-un vot. Speranţa mea este că voi fi susţinut de peste 5 milioane de români", a explicat acesta.

Mihai Răzvan Ungureanu a fost prim-ministru în perioada februarie - aprilie 2012. Guvernul condus de el a căzut prin moţiune de cenzură. A fost ministru de Externe între 2000 şi 2007, iar în perioada 2007 - 2012 a condus Serviciul de Informaţii Externe (SIE).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne