Monica Macovei, răspuns dur la atacurile lui Ponta şi Antonescu

Monica Luiza Macovei
Monica Luiza Macovei (Epoch Times România)

Aflată în plină campanie pentru europarlamentare, şi prin urmare ţintă a diverselor atacuri politice, Monica Macovei a reacţionat duminică, pe blogul personal, la acuzaţiile dure făcute recent de premierul Victor Ponta şi preşedintele PNL Crin Antonescu.

„Noi nu promovăm în politică nici femei frumoase ca Monica Macovei şi nici inteligente ca Elena Udrea”, a declarat sâmbătă premierul Victor Ponta la o dezbatere electorală la Galaţi.

Mesajul Monicăi Macovei pentru PSD, „partidul legăturilor cu mafia, corupţia, prostituţia şi asasinate”, a fost cât se poate de intransigent.

„Dragă copy&paste, PDL nu promovează oameni „integri” ca Dragnea, „luptători” împotriva traficului de femei ca Robert Negoiţă, „justiţiari” ca Emanoil Bocăneanu (care a comandat un asasinat ca să scape de dosarul său de la DNA) sau capi de familii pioase ca Ponta. Adevărul este unul singur: PSD este un partid care are legături cu mafia, cu corupţia, cu prostituţia şi, mai nou, cu asasinate”, a precizat Monica Macovei.

După ce Monica Macovei l-a acuzat vineri pe Crin Antonescu că, împreună cu Dan Voiculescu şi premierul Victor Ponta, este responsabil de faptul că ţara noastră nu a intrat în spaţiul Schengen în 2012, motiv pentru care trebuie să dea socoteală politică, liderul liberal a avut o reacţie extrem de dură la adresa acesteia. Antonescu a acuzat-o pe Macovei că, fie face o propagandă grosieră iresponsabilă, fie nu ştie pe ce lume trăieşte, adăugând că aceasta „pare să fie cea mai interesantă şi mai proeminentă persoană dintr-un grup de extremişti iresponsabili” cu comportament deviat.

În replica, Monica Macovei a precizat că PNL este o „pepinieră de miniştri corupţi, incompatibili şi în conflict de interese”.

„Dragă „ză mazăr end ză fazăr” al PNL, comportament deviant este: să fii slugă la turnătorul şi inculpatul Voiculescu, să te cuprindă paranoia şi să vezi duşmani peste tot, în frunte cu Departamentul de Stat al Americii, să fii paznic al lui Vosganian, Dobre, Chiţoiu, Silaghi, Diaconu împotriva justiţiei, să-l sprijini pe ministrul Fenechiu, care azi se duce la Guvern şi mâine la puşcărie. Îţi mai aduci aminte?”, l-a întrebat Macovei pe liderul liberalilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne