MM Stoica, despre infectarea cu Covid: "Am făcut o formă destul de severă, cu multe simptome"

Mihai Stoica
Mihai Stoica (Facebook)

Mihai Stoica a vorbit într-o emisiune TV despre experienţa infectării cu Covid-19. Oficialul FCSB a transmis că virusul este foarte periculos şi că a făcut o formă destul de severă.

"Vă spun din proprie experienţă, e foarte periculos şi parşiv virusul. Eu am umblat peste tot cu mască şi în casă stăteam separat de familie şi tot m-am infectat.

Am făcut o formă destul de severă, cu multe simptome. Zece zile n-am fost bine deloc, abia acum două zile mi-am revenit.

Să-ţi ia pofta de mâncare şi să te simţi obosit în permanenţă, să tuşeşti non-stop... Nu e uşor. N-am stat pe lângă jucători. Am făcut 16 teste în total, primele 14 au fost negative. Am auzit atâtea variante de simptome, e de speriat" a declarat MM Stoica, citat de Hotnews, la Digisport.

Totodată, Stoica le-a promis fanilor că, după ce va învinge virusul, se va reîntoarce în funcţie.

"Promit în faţa întregii suflări roş-albastre că - după ce voi învinge acest virus parşiv, cu care am meci 1 la 1 de 10 zile - mă voi reîntoarce în funcţia în care am obţinut cele mai mari performanţe ale unui club românesc după 1989 şi voi apăra această echipă tânără, talentată şi iubită de milioane de români", a completat MM Stoica pe pagina sa de Facebook.

Lista celor infectaţi cu Covid-19 de la FCSB:

Andrei Vlad - portar
Andrei Miron - fundaş central
Iulian Cristea - fundaş central
Ovidiu Popescu - mijlocaş
Ionuţ Vînă - mijocaş
Darius Olaru - mijlocaş
Florin Tănase - mijlocaş
Andrei Pandele - mijlocaş
Sergiu Buş - atacant

Lista oficialilor de la FCSB infectaţi cu noul coronavirus:

Anton Petrea - antrenor principal
Thomas Neubert - preparator fizic
Ovidiu Kurti - kinetoterapeut
Marius Popa - antrenor de portari
Horea Codorean - preparator fizic
Sorin Cristof - kinetoterapeut
Bogdan Stoica - analist video
Marius Ianuli - team-manager.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport