Mircea Geoană: Dragnea joacă la cacealma cu Cioloş. Aşa se întâmplă când te faci frate cu dracul

PSD ameninţă cu boicotarea alegerilor, dacă alegerea primarilor în două tururi va fi pusă în practică. "Un teatru de prost gust", a fost reacţia lui Mircea Geoană.
Mircea Geoană.
Mircea Geoană. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)

Preşedintele Partidul Social Românesc, Mircea Geoană, susţine că şeful PSD, Liviu Dragnea, joacă la cacealma atunci când ameninţă cu boicotarea alegerilor dacă se revine la alegerea primarilor în două tururi.

"Un teatru de prost gust. Dragnea joacă la cacealma pentru a-l ţine pe Cioloş sub control. NU au nici un gând să nu participe la alegeri, ci încearcă să-l ţină pe primul ministru prizonierul promisiunii făcute în schimbul votului de la învestitură şi a unei iluzorii susţineri în Parlament. Aşa se întâmplă când te faci frate cu dracul ca să treci puntea - vine înapoi şi îţi cere taxă de trecere", a declarat Mircea Geoană.

PSRO susţine alegerea în două tururi din motive de reprezentativitate sporită oferită viitorilor primari însă, principial vorbind, "apelarea la OUG nu este o soluţie democratică".

"Trebuie să înţelegem că nu întotdeauna scopul (chiar nobil), scuză mijloacele. O lege aprobată în Parlament este calea de urmat. În acest fel, şi PNL va avea ocazia de a-şi repara greşeala făcută în 2015 când a votat legea alegerii primarilor într-un singur tur alături de PSD", a subliniat Mircea Geoană.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne