Australian Open. Emma Răducanu părăseşte surprinzător competiţia de la Antipozi

Campioana de la US Open a cedat dramatic în faţa unei jucătoare mult mai slab cotate în ierarhia mondială, muntenegreanca Danka Kovinic, în trei seturi, scor final 6-4, 4-6, 6-3.
Jucătoarea britanică de origine română Emma Răducanu.
Jucătoarea britanică de origine română Emma Răducanu. (Australian Open/facebook)

Sportiva britanică de origine română Emma Răducanu (19 ani, 18 WTA) a fost eliminată de pe tabloul principal de simplu din cadrul turneului de Mare Şlem de la Melbourne - Australian Open, joi, de jucătoarea din Muntenegru, Danka Kovinic (27 ani, 98 WTA).

Răducanu, care anterior acestui duel trecuse de Sloane Stephans (28 ani, 67 WTA) cu 6-0, 2-6, 6-1, s-a înclinat de această dată după două ore şi 38 de minute cu 6-4, 4-6, 6-3. Astfel că mult aşteptatul duel dintre Emma şi Simona Halep nu va avea loc nici la Australian Open.

De menţionat că britanica a avut nevoie de intervenţia medicului din cauza unor bătături la mână dreaptă, poate şi de aici acele erori care au dus în final la victoria lui Kovinic.

În continuare, Kovinic va trebui să ţină piept româncei Simona Halep. Cele două au avut o singură confruntare, în 2016, în sferturile turneului WTA de la Bucureşti, câştigată cu 6-4, 6-2 de Simona.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport