Lupul, paznic la oi. Radu Stroe va face parte din Comisia parlamentară de control al SRI

Radu Stroe
Radu Stroe (Epoch Times România)

Fostul ministru de Interne, Radu Stroe, actual deputat UNPR, îl va înlocui pe Sorin Grindeanu în cadrul Comisiei parlamentare de control al SRI, a anunţat luni, după şedinţa Birourilor Permanente reunite, Secretarul Camerei, Nicolae Mircovici, potrivit Mediafax.

Sorin Grindeanu va părăsi postul ocupat în Comisia parlamentară de Control a SRI după ce acesta a fost numit ministru al Comunicaţiilor, pentru că nu putea ocupa concomitent cele două poziţii.

În acest context, grupul parlamentar al PSD l-a propus pe Radu Stroe în comisia de comisia de control al SRI, această propunere urmând să fie votată în plenul Parlamentului.

Potrivit unei anchete a ziarului Naţional, procurorii l-ar fi monitorizat pe Radu Stroe încă de pe vremea în care acesta era ministru, cu mandat în baza Legii siguranţei naţionale, şi ar fi descoperit legăturile sale cu reţele de criminalitate economico-financiară, unele chiar de sorginte arabă.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.