Liga I. FCSB bate pasul pe loc în lupta pentru titlul! Vicecampioana a remizat cu FC U Craiova

Jucătorii pregătiţi de Anton Petrea nu au reuşit să obţină cele trei puncte puse în joc în etapa cu numărul 24 a campionatului intern, extrem de necesare în vederea reducerii decalajului de puncte faţă de liderul CFR Cluj. Scor final 2-2 (0-1).
Marius Drăgoi
07.02.2022

alte articole

(Getty Images)
Marius Drăgoi
07.02.2022

Formaţia CFR Cluj - liderul ierarhiei Ligii I, a obţinut doar un punct din duelul cu Universitatea, sâmbătă seara, în etapa a 24 a campionatului intern, după ce a fost egalată dramatic în minutele adiţionale (90+6) - o oportunitate pentru FCSB de a se apropia de ardeleni în clasament, de care nu a ştiut să profite, duminică seara, în duelul cu FC U Craiova.
Vicecampioana României a terminat la egalitate partida cu FC U Craiova disputată pe Arena Naţională din Bucureşti, scor final 2-2 (0-1).

De menţionat că roş-albaştri, fără Anton Petrea pe banca tehnică după ce a fost depistat pozitiv la virusul Wuhan, a evitat in extremis eşecul, după ce a fost condusă de două ori de echipa din Bănie.

Au punctat Răzvan Oaidă (66), Claudiu Keşeru (90+2 - penalty), respectiv Claudiu Bălan (41), William Baeten (76).

FCSB e neînvinsă de 17 etape, având 13 victorii şi patru egaluri. FCSB a remizat în ultimele două meciuri de acasă, 3-3 cu liderul CFR Cluj şi 2-2 cu FC U Craiova.

În tur, FCSB s-a impus cu 1-0.

În consecinţă, diferenţa de puncte dintre primele două clasate a rămas neschimbat (opt puncte).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor