Liga I. Chindia Târgovişte a câştigat la limită duelul cu Farul Constanţa! Cum comentează Ghe. Hagi acest eşec

Jucătorii pregătiţi de fostul internaţional Gheorghe Hagi au cedat pe teren propriu în faţa celor de la Chindia, sâmbătă, în etapa a 24-a a campionatului intern, scor final 1-0 (0-0).
Farul Constanţa - Chindia Târgovişte 0-1, în etapa a 24-a a Ligii I de fotbal. (Farul Constanţa/facebook)
Marius Drăgoi
06.02.2022

Chindia Târgovişte a luat maximul de puncte din deplasarea de la Constanţa, deşi din minutul 30 a jucat în inferioritate numerică, atacantul Jefte Betancor, golgheterul la zi al campionatului, fiind scos de pe teren de centralul Horia Gabriel Mladinovici pentru lovirea fără minge a lui Paul Iacob.

Unicul gol al partidei a purtat semnătura lui Daniel Florea (minutul 82), care a speculat inteligent o minge respinsă greşit de apărarea constănţeană, scor final 1-0 (0-0).

Arbitrul a decis meciul. A rupt echilibrul, căutăm să vedem dacă a fost sau n-a fost. Noi am condus meciul până în minutul 30. După aceea, s-a eliminat un jucător foarte important. Lucrurile s-au complicat, a fost greu, am încercat să facem o presiune în mijlocul terenului, dar a fost foarte greu, chiar dacă am avut momente bunicele în care puteam să producem mai mult. Din ce văd cum merg lucrurile, va fi foarte greu, chiar imposibil.

Probabil deranjăm. Meciurile se amână. Când se joacă, ne elimină jucătorul pe nimic aproape. Să n-avem nicio fază să o vedem? Probabil sunt planificate, viziune şi planificare foarte bună. E greu, trebuie să muncim, să reflectăm în seara asta.

Am pierdut şi un jucător, cel mai bun atacant din România. Sunt meciuri decisive, din trei în trei zile. Probabil, cineva stă şi planifică lucrurile astea. Mie mi-e greu, chiar dacă am anticipat lucrurile astea.

Le-am spus jucătorilor, le-am arătat imagini, le-am zis să aibă grijă, dar probabil arbitrul a fost mai iute decât mine. Am vorbit cu Jefte, mi-a zis că n-a fost nimic, un contact în careu pentru a proteja, probabil l-a provocat adversarul. Paul Iacob a căzut cum a căzut şi la Ploieşti, în meciul tur, şi în alte meciuri.

La toate mingile atacanţilor noştri, adversarul a sărit în ei, n-avea nicio treabă cu mingea. Vreo cinci-şase faze în care, pur şi simplu, sărea pe atacantul nostru. Nu s-a dat niciun fault. Butean a făcut al doilea fault, care era clar de al doilea galben. Arbitrul al patrulea a stat lângă mine, era aşa de liniştit”, a declarat fostul decar al naţionalei mari la conferinţa de presă de după meci.

Chindia, cu două victorii în deplasare şi două egaluri acasă, în ultimele patru etape, este pe 11 în clasament cu 27 de puncte.

Farul, care venea după două victorii consecutive, este pe 6 cu 35 de puncte.

În tur, Chindia s-a impus cu 2-0.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor