Liga I. FC Argeş a câştigat cu Universitatea Craiova pe teren propriu

Piteştenii au marcat nu mai puţin trei goluri în poarta grupării din Bănie în etapa a 16-a a campionatului intern. Victorie importantă pentru jucătorii lui Andrei Prepeliţă după eşecurile din ultimele două etape cu Botoşani şi FCSB.
(Getty Images)

FC Argeş a obţinut o victorie importantă pe Stadion ''Nicolae Dobrin'' - Piteşti, duminică seara, în etapa cu numărul 16 a Ligii I de fotbal.

Formaţia argeşeană s-a impus cu scorul de 3-2 (1-1) în faţa Universităţii Craiova. Au marcat Kehinde Fatai (41), Jafar Arias (49) şi Said Ahmed Said (79), respectiv Ante Roguljic (6), Dan Nistor (81).

"Nu e o victorie specială, ne dorim să câştigăm fiecare meci. Am început nu neapărat prost, dar am luat un gol dintr-o fază fixă. Puteam să ne facem meciul greu. Din fericire pentru noi, a venit acea eliminare, apoi am ştiut să gestionăm momentele mai bine. Deşi, în repriza a doua, având superioritate numerică şi 2-1, am avut situaţii bune. S-a simţit o stare de nervozitate la jucători. Nu e uşor, după două înfrângeri în care ai jucat bine.

Vreau de la jucători maxim! După meci, le-am spus că voiam mai mult. La 2-1 pentru noi, nu trebuia să temporizăm. Trebuia să mergem şi să dăm golul trei, golul patru, dacă se putea. Am avut ocazii. Unii jucători mi-au dat impresia că s-au mulţumit la 2-1 şi ţineau mingea într-o zonă neutră", a spus antrenorul piteştenilor Andrei Prepeliţă, la finalul partidei.

"A fost un meci frumos, ambele echipe au încercat să câştige meciul. Ne-am creat foarte multe ocazii şi în 10 oameni, dar am avut neşansă. Nu vreau să vorbesc despre greşelile de arbitraj.

Reacţia jucătorilor mei a fost una foarte bună, dar din păcate nu am reuşit să marcăm. Rezultatul este foarte rău pentru noi. Nu cred că meritam să pierdem meciul. Au fost greşeli mari, mai ales la golul 2", a comentat la rândul său tehnicianul oltenilor Laurenţiu Reghecampf, potrivit Telekom Sport.

Universitatea, care a pierdut ultimele sale două partide, ambele în deplasare, este în clasament pe locul 3 cu 28 de puncte.

FC Argeş, care venea la rândul său după două înfrângeri consecutive, este pe 9 cu 24 de puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport