Liga I. CFR Cluj, victorioasă pe terenul formaţiei FC U Craiova

Campioana României s-a impus la scor periculos în faţa grupării din Bănie, pe terenul celei din urmă, în etapa a 16-a a campionatului intern. Au punctat Runar Mar Sigurjonsson (65) şi Ciprian Deac (89).
CFR Cluj - FC U Craiova 2-0  (0-0), în etapa a 16-a a  Ligii I de fotbal.
CFR Cluj - FC U Craiova 2-0 (0-0), în etapa a 16-a a Ligii I de fotbal. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

Campioana CFR Cluj a luat maximul de puncte în Bănie, echipa gazdă FC U Craiova înclinându-se cu scorul de 2-0 (0-0), sâmbătă seara, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.

S-au remarcat islandezul Runar Mar Sigurjonsson (65), respectiv Ciprian Deac (89).

"Important e că nu am luat gol, am mai câştigat un meci. Nu a fost uşor, se vede că au schimbat antrenorul şi că îi cunoşte foarte bine. Am făcut schimbări inspirate, s-a văzut şi plusul nostru de experienţă.", a declarat Dan Petrescu la finalul partidei, la DigiSport.

FC U Craiova venea după trei meciuri fără înfrângere, o victorie şi două egaluri. Este pe locul 3 în clasament cu 28 de puncte.

CFR Cluj a reuşit a patra victorie consecutivă, este lider cu 42 de puncte, cu un avans liniştitor de 11 puncte faţă de urmăritoarea FCSB.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport