Farul Constanţa şi UTA Arad, fără gol marcat în etapa a 16-a a Ligii I

Cele două formaţii s-au anulat reciproc, sâmbătă seara, la Academia Hagi pe Stadion Central - Ovidiu, într-un duel din cadrul etapei cu numărul 16 a campionatului intern.
(ODD ANDERSEN / AFP / Getty Images)

Farul Constanţa a remizat pe teren propriu cu UTA Arad, 0-0, sâmbătă, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.

Ambele formaţii au irosit ocazii importante de a marca, însă cea mai mare şansă a aparţinut echipei pregătite de fostul decar al naţionalei mari Gheorghe Hagi, prin spaniolul Jefte Betancor care a luat la ţintă bara porţii în minutul 14.

„Ne-am dorit, am început meciul foarte bine, cred că meritam mai mult cel puţin în prima repriză. Puteam să fim mai bine în faţa porţii.

A doua repriză, confuză. Mingea venea la atacanţi, de la atacanţi mingea venea înapoi. N-am creat superioritate în faţă. Nici cei care au intrat de pe bancă n-au adus ce trebuie”, a declarat Hagi la Telekom Sport.

Farul e neînvinsă de trei etape (două victorii şi un egal), iar UTA a ajuns la trei etape fără victorie (două egaluri şi un eşec).

Cu acest rezultat, cele două echipe fac 25 de puncte, Farul urcând provizoriu pe loc de play-off (6), cel puţin până la meciul dintre Voluntari şi Dinamo.