Farul Constanţa şi UTA Arad, fără gol marcat în etapa a 16-a a Ligii I

Cele două formaţii s-au anulat reciproc, sâmbătă seara, la Academia Hagi pe Stadion Central - Ovidiu, într-un duel din cadrul etapei cu numărul 16 a campionatului intern.
(ODD ANDERSEN / AFP / Getty Images)

Farul Constanţa a remizat pe teren propriu cu UTA Arad, 0-0, sâmbătă, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.

Ambele formaţii au irosit ocazii importante de a marca, însă cea mai mare şansă a aparţinut echipei pregătite de fostul decar al naţionalei mari Gheorghe Hagi, prin spaniolul Jefte Betancor care a luat la ţintă bara porţii în minutul 14.

„Ne-am dorit, am început meciul foarte bine, cred că meritam mai mult cel puţin în prima repriză. Puteam să fim mai bine în faţa porţii.

A doua repriză, confuză. Mingea venea la atacanţi, de la atacanţi mingea venea înapoi. N-am creat superioritate în faţă. Nici cei care au intrat de pe bancă n-au adus ce trebuie”, a declarat Hagi la Telekom Sport.

Farul e neînvinsă de trei etape (două victorii şi un egal), iar UTA a ajuns la trei etape fără victorie (două egaluri şi un eşec).

Cu acest rezultat, cele două echipe fac 25 de puncte, Farul urcând provizoriu pe loc de play-off (6), cel puţin până la meciul dintre Voluntari şi Dinamo.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport