Liga I. CFR Cluj, victorie pe terenul formaţiei Gaz Metan Mediaş

Campioana a câştigat duelul cu Gaz Metan Mediaş, duminică seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei l-a avut ca autor pe francezul Billel Omrani (75).
Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj cu scorul de 0-1 (0-0), în etapa a 24-a a  Ligii I de fotbal.
Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj cu scorul de 0-1 (0-0), în etapa a 24-a a Ligii I de fotbal. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

CFR Cluj a înregistrat prima victorie după trei etape, duminică seara, pe Stadion Gaz Metan din Mediaş, în etapa a 24-a a campionatului intern.

Campioana a dispus la scor minim de formaţia gazdă, 1-0 (0-0), francezul Billel Omrani marcând decisiv în minutul 75 cu şut puternic din marginea careului. Omrani nu mai înscrisese în Liga I din 1 decembrie 2019.

"Am făcut un joc total în prima repriză, cu foarte multe acţiuni clare. Am adus foarte multe mingi în careu, am finalizat multe dintre ele, dar nu cum trebuie. Este nevoie să marcăm şi să conducem jocurile în direcţia noastră. Este bine că am marcat în cele din urmă, cu emoţii, şi am obţinut trei puncte extrem de importante dintr-o deplasare grea.

Aici ne-a avantajat şi terenul. Acasă, terenul este un inamic pentru noi. Aici am putut să dăm viteză jocului, am surprins. Acasă jucăm mai greu, de teamă să nu sară mingea. Dacă marcam în prima repriză, probabil că jocul ar fi fost mai accesibil. Vreau să felicit şi gazdele, (Gaz Metan) este o echipă care încearcă să joace fotbal. La Gaz Metan este un proiect foarte serios", a declarat tenicianul clujenilor Edi Iordănescu, potrivit celor de la DigiSport.

CFR a irosit mai multe ocazii importante prin Ciprian Deac (8), Andrei Burcă (13), Valentin Costache (26, 34), Adrian Păun (34, 50, 61), Alexandru Chipciu (44), dar de fiecare dată portarul gazdelor Alexandru Buzbuchi a fost la post.

CFR este pe locul doi în clasament cu 51 de puncte, iar Gaz Metan, aflat la al doilea eşec consecutiv în campionat este pe 11 cu 28 de puncte.