Liga I. FCSB, victorie la scor minim în faţa Chindiei Târgovişte

Lidera clasamentului a întrerupt seria de trei înfrângeri consecutive, fără gol marcat, sâmbătă seara, pe Arena Naţională, în faţa formaţiei Chindia Târgovişte, scor final 1-0 (1-0).
FCSB - Chindia Târgovişte 1-0 (1-0), în etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.
FCSB - Chindia Târgovişte 1-0 (1-0), în etapa a 24-a a Ligii I de fotbal. (FCSB/facebook)

Etapa a 24-a a campionatului intern i-a adus formaţiei antrenate de Toni Petrea trei puncte preţioase în economia clasamentului, după o serie de trei înfrângeri consecutive în campionat şi Cupa României, în care nu marcase niciun gol.

Gruparea roş-albastră a punctat în prima repriză prin Darius Olaru (23), care l-a surprins pe goalkeeper-ul Aioani cu şut bine plasat din marginea careului de şaisprezece metri.

"Am întâlnit o echipă care a dat o replică foarte bună, mai ales în repriza a doua, după minutul 60. Mă bucură, în schimb, evoluţia noastră. Am dat dovadă de maturitate. Aveam nevoie de această victorie, pentru moralul nostru. Poate în anumite momente s-a văzut o oarecare teamă în a pasa, în a ne exprima. E firesc, tinând cont de ultimele noastre rezultate. Însă băieţii au făcut un efort incredibil, fantastic. Mi-au plăcut atitudinea lor, dăruirea lor. Şi e o victorie meritată din punctul meu de vedere. Trei puncte foarte importante.

Când vii după o serie negativă, de trei jocuri fără gol marcat, cu trei înfrângeri, încrederea nu poate fi la fel. Însă nu mă îngrijorează acest aspect. M-a interesat reacţia noastră după aceste jocuri, atitudinea pe care o arătăm în teren şi sunt mulţumit de ce am văzut." a declarat tehnicianul steliştilor Toni Petrea.

FCSB, care în urma acestui succes şi-a consolidat poziţia de lider, cu 51 de puncte, cu patru mai mult decât urmăritoarea CFR Cluj, a devenit matematic prima echipă calificată în play-off.

De partea cealaltă, Chindia cu două egaluri şi patru eşecuri, în ultimele şase etape, este pe 9 cu 29 de puncte.

În tur, FCSB s-a impus cu 1-0.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport