EHF European Cup. CSM Bucureşti eliminată din competiţie de AEK Atena HC

Formaţia din Capitală a ratat calificarea în sferturile de finală ale competiţiei masculine de handbal, în urma insuccesului înregistrat în faţa celor de la AEK Atena HC, cu scorul de 29-23 (14-9), duminică, la Atena.
(EHF Euro/facebook)

Manşa a doua a optimilor de finală a competiţiei masculine de handbal EHF European Cup a fost cu ghinion pentru CSM Bucureşti, care s-a văzut învinsă de AEK Atena HC, cu scorul de 29-23 (14-9), duminică, pe terenul celei din urmă.

După victoria din tur cu 28-23, CSMB a cedat de această dată dramatic.

Tot ce trebuiau să facă tigroaicele era să nu piardă la mai mult de cinci goluri diferenţă, dar şansele le-au surâs până la urmă gazdelor care au reuşit să puncteze decisiv când mai erau 18 secunde de joc.

De la CSMB au marcat Raul Nantes Campos 12, Srdjan Predragovic 4, Alexandru Mihai Tărîţă 4, Nicolae Cristian Ungureanu 2, Chike Osita Onyejekwe 1, Henrique Selicani Teixeira 1.

Pentru AEK au punctat Christodoulos Mylonas 7 goluri, Ignacio Plaza Jimenez 3, Evangelos Arampatzis 3, Charalampos Dompris 3, Luis Jimenez Reina 2, Patrick André Toniazzo Lemos 2, Marin Buneta 1, Dimitrios Tziras 4, Ignacio Moya Florido 1, Tomislav Nuic 1, Andreas Arapakopoulos 1, Christos Kederis 1.

Au arbitrat francezii Yann Carmaux şi Julien Mursch, iar delegat EHF a fost grecul Stepan Partemian.