Lăzăroiu: "A fost sau n-a fost Iohannis la Grivco?" - cel mai penibil subiect al acestei campanii

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (www.gov.ro)

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a comentat marţi despre presupusa vizită pe care i-ar fi făcut-o prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, lui Dan Voiculescu în 2009 la Grivco, unde şi-ar fi negociat funcţia de premier, afirmând că acesta este cel mai penibil subiect al acestei campanii electorale.

Potrivit informaţiilor apărute în presă, fostul ministru al Economiei, Codruţ Sereş, pretinde că în 2009 l-a întâmpinat personal pe Klaus Iohannis la Grivco pentru a-l conduce în biroul lui Dan Voiculescu să-şi negocieze funcţia de premier. În replică, Iohannis i-a cerut premierului Victor Ponta, cel care a declanşat scandalul, să nu mai găsească oameni compromişi care să mintă în locul său şi să se concentreze pe guvernare.

„Aş desemna subiectul "a fost sau n a fost Iohannis la Grivco?" cel mai penibil subiect al acestei campanii (dacă nu mai apare altul). Vine unul Sereş, care zice că era un fel de valet al lui Voiculescu, şi l-a condus în clădirea Grivco. Toţi ne amintim că în 2009 s-a format o coaliţie PSD-PNL-UDMR, susţinută de Voiculescu, Vântu şi Patriciu, care l-a propus pe Iohannis premier. Astea sunt faptele. Având în vedere această "minunată" companie, ce relevanţă mai are dacă Iohannis a fost sau nu a fost la Grivco? Cui naiba foloseşte asta? Lui Ponta? Păi Ponta e omul de casă (scuze, am zis casă?) al lui Voiculescu”, a comentat Sebastian Lăzăroiu.