Jurnalistă: Simion sare în apărarea fraţilor Tate, care ascund o uriaşă reţea de proxenetism şi trafic de fete (în general, minore)

Mircea Chelaru şi George Simion (Epoch Times Romania)
Andrei Pricopie
25.08.2024

Jurnalista Ioana Constantin îl acuză pe preşedintele AUR, George Simion, că îi apără pe fraţii Tate, acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, act sexual cu un minor, spălare de bani, influenţarea declaraţiilor şi favorizarea făptuitorului.

"Georgică Simion - căsuţe de Lulea sare în apărarea fraţilor Tate. Da, în apărarea unora care au dezvoltat cu fete românce o schemă uriaşă de proxenetism, în apărarea unora care tratează femeile într-un mod barbar şi de o violenţă tulburătoare, în apărarea unora care exploatau pe net fete minore, unul dintre ei e acuzat că a şi violat o fată de 15 ani", a afirmat Ioana Constantin.

Jurnalista a făcut referire la următoarea declaraţie a şefului AUR: "În cazul meu, în cazul fraţilor Tate şi în cazul fiecărui cetăţean român, sistemul judiciar trebuie să acţioneze liber de statul paralel obscur şi de influenţele globaliste şi să servească justiţia!".

"Aoleu, influenţele globaliste! Georgică îşi tratează votanţii cu dispreţ pentru că nu scrie mizeria asta ordinară pe Facebook, unde e electoratul lui, scrie pe Twitter unde citesc cei doi Tate şi unde e 'lumea bună', cum crede băiatul cu căsuţe de Lulea. Tot acolo unde Andrew Tate se luptă tot cu globaliştii şi se plânge că e arestat pentru ideologie. Fraţii Tate ascund o uriaşă reţea de proxenetism şi trafic de fete (în general, minore), bine protejată la cel mai înalt nivel. Amintiţi-vă pelerinajul ambasadelor la prima lor reţinere", a precizat Ioana Constantin.

Jurnalista a atras atenţia că fraţii Tate aveau/au angajaţi pentru pază foşti ofiţeri ai serviciului secret al MAI, până şi şoferii lor vin din zona militarizată.

"Căci, peste tot în lume, nu există trafic de persoane fără protecţie la cel mai înalt nivel. Unde duce reţeaua asta? Vom afla doar dacă avem judecători şi procurori suficient de puternici, care nu se lasă intimidaţi de mafioţi", a adăugat Ioana Constantin.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor