Iulian Bulai, surprins fără mască în Parlament. Cine a făcut "denunţul"?

Iulian Bulai
Iulian Bulai (Facebook / thesavagesamurai)

Deputatul PSD Daniel Ghiţă a lansat un atac dur la adresa Cristinei Prună, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, acuzând-o de “abuz de putere” şi “dublă măsură” atunci când e vorba de colegii săi din USR-PLUS. Mai exact, fostul luptător de K1 a făcut publice mai multe poze în care deputatul Iulian Bulai este văzut în timpul unei şedinţe fără mască, aparent vorbind la un reportofon şi având căşti pe cap.

“Orban nu prea vine la muncă. Îl înlocuieşte , Cristina Prună USR, care s-a gândit să se răzbune pe Ghiţă, că a postat de Năsui şi USR. Doamna Prună USR, nu era deranjată de colegul său, Iulian Bulai USR, că nu purta mască (stătea pe căşti şi făcea altceva !) S-a gândit să-l atace doar pe Ghiţă, că e de la PSD. Am atestat medical: când nu pot respira trebuie să dau masca jos. Eu port mască! Nu mă poate nimeni obliga să îmi pun viaţa în pericol!”, a precizat fostul luptător de K1 pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Daniel Ghiţă s-a arătat revoltat că, deşi i-ar fi atras atenţia Cristinei Prună că Bulai nu purta mască, aceasta nu a luat nicio măsură, acuzând-o că aplică o “dublă măsură”.

“Am atenţionat-o de 10 ori în şedinţă, pe doamna Prună, că este abuz şi dublă măsură să ameninţe un deputat PSD, în schimb colegii săi (de la USR) nu sunt deranjaţi! A refuzat. Iulian Bulai USR a continuat să NU îşi pună masca pe faţă. Era pe căşti, făcea altceva. Şedinţa nu era interesantă. Doamna Prună a refuzat să se adreseze deputatului Bulai să îşi pună masca! Abuz de putere, dublă măsură. Vă supără postările mele, doamna Prună? Cele cu Năsui?”, a mai transmis Ghiţă.

Totodată, fostul luptător de K1 i-a cerut Cristinei Prună să nu folosească Parlamentul pentru “vendete”.

“Încălcaţi legea, faceţi abuzuri, dublă măsură. Legea este şi pentru USR. Eu o respect! Abuz de putere, comis de doamna deputat Prună Cristina, USR. USR iştii nu prea vin la muncă. Le place să facă circ, şi ‘muncesc’ pe Facebook. Fără banul public sunteţi NIMIC. PeeeSeeeDeee”, a conchis Daniel Ghiţă.

Remarcile social-democratului vin în contextul în care, în urmă cu câteva zile, atât ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu cât şi ministrul Muncii, Raluca Turcan, au fost amendaţi pentru nepurtarea măştii în spaţiul public. Voiculescu a fost surprins fără mască pe unul dintre holurile Parlamentului, în timp ce Turcan a fost fotografiată fără mască în timpul unei acţiuni de împădurire în judeţul Sibiu.

Iulian Bulai
Iulian Bulai (Facebook / thesavagesamurai)

Iulian Bulai
Iulian Bulai (Facebook / thesavagesamurai)

Iulian Bulai
Iulian Bulai (Facebook / thesavagesamurai)