Ioana Băsescu s-a căsătorit în secret duminică, la Azuga

(photos.com)
Loredana Diacu
02.06.2014

Fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, Ioana, s-a căsătorit duminică, la Azuga. Cununia civilă a Ioanei Băsescu cu avocatul Radu Pricop a fost oficiată la Primăria Azuga, în prezenţa părinţilor celor doi şi a naşilor.

Constantin Samson, primarul din Azuga, a declarat, luni, pentru Mediafax că după căsătorie fiecare dintre soţi îşi va păstra numele de familie.

Edilul Azugăi a mai declarat că deşi niciunul dintre cei doi soţi nu are domiciliul în Azuga, conform legii, au avut posibilitatea de a se căsători acolo, depunând o cerere cu 15 zile înainte de a se căsători. Naşii celor doi sunt Raluca şi Dumitru Bucur.

Radu Petru Pricop este un bun prieten al Elenei Băsescu şi al soţului acesteia, Bogdan Ionescu. Pricop provine dintr-o familie cunoscută din Suceava, tatăl acestuia fiind fostul senator PSD Radu Pricop. Soţul Ioanei Băsescu are 35 de ani şi este asociat al unui cabinet de avocatură. Conform presei, Radu Pricop locuieşte într-o zonă de lux a Capitalei şi conduce maşini de sute de mii de euro: un Mercedes SL 63 AMG, în valoare de 150.000 de euro şi un Maserati de peste 100.000. de euro.

Ioana Băsescu a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo, solistul formaţiei Proconsul. Cei doi s-au căsătorit în 2003, cununia civilă fiind oficiată chiar de tatăl miresei, Traian Băsescu, la vremea respectivă primar al Capitalei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor