Preşedintele Traian Băsescu îl va primi sâmbătă, la Palatul Cotroceni, pe Prinţul Charles

Prinţul Charles.
Prinţul Charles. (Dan Kitwood - WPA Pool / Getty Images)

Preşedintele Traian Băsescu îl va primi sâmbătă, la Palatul Cotroceni, pe Prinţul Charles, aflat într-o vizită de câteva zile în România.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, primirea Alteţei Sale Regale Charles, Prinţ de Wales va avea loc în Salonul Albastru de la Palatul Cotroceni, sâmbătă începând cu ora 13,40.

Conform B1 TV, Prinţul Charles a ajuns în România marţi după-amiază, pe Aeroportul din Târgu Mureş, cu un avion privat, fiind preluat de către ofiţeri ai Serviciului de Protecţie şi Pază.

Prinţul Charles a petrecut câteva ore în satul braşovean Viscri, mergând la locuinţa pe care o are în localitate şi discutând cu un arhitect despre lucrări la aceasta, în vederea extinderii casei. După Viscri, următoarea destinaţie pe agenda prinţului Charles a fost localitatea covăsneană Micloşoara, din zona Baraolt, unde a înnoptat la reşedinţa familiei contelui Kalnoky Tibor.

Miercuri, Prinţul de Walles a revenit în judeţul Braşov, unde a vizitat Biserica Neagră, pentru a se ajunge, pe seară în Valea Zălanului din Covasna, unde are mai multe proprietăţi. A doua zi, prinţul a petrecut aproape o oră în compania a aproape 50 de localnici, care au organizat o petrecere într-o livadă în cinstea sa.

Prinţul Charles va pleca din România sâmbătă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne