Întâlnire de taină la Cotroceni între Gabriel Oprea şi mâna dreaptă a lui Iohannis

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea (Epoch Times România)

Şeful cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, l-a chemat luni, pe ministrul de Interne, Gabriel Oprea, la Cotroceni cu un sfert de oră mai repede decât pe ceilalţi delegaţi care au participat, luni, la consultările referitoare la Strategia Naţionale de Apărare a Ţării, relatează B1 TV.

Imediat după aceea, în timp ce Victor Ponta era deja la întâlnire, Dan Mihalache a coborât împreună, în faţa presei, cu Gabi Oprea, cei doi intrând împreună în sala de consiliu, spre suprinderea premierului Ponta.

Imaginile difuzate de B1 TV arată cum după această discuţie, premierul Victor Ponta a avut la rândul său o discuţie cu ministrul de Interne, premierul cerându-i, probabil, informaţii despre discuţia pe care acesta a avut-o cu Mihalache.

După această scurtă discuţie, premierul s-a îndreptat spre Dan Mihalache, l-a luat de braţ şi a pornit o conversaţie cu el.

Reamintim că partidul condus de Gabi Oprea este singurul care poate schimba soarta votului în ceea ce priveşte moţiunea de cenzură contra Guvernului Ponta, fără voturile UNPR-ului moţiunea fiind ca şi respinsă.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne