"Incredibil cât de ticăloşi sunt!" - Ciucu acuză politica pumnului în gură din Primăria Capitalei

Poliţia locală a fost transformată în poliţie personală în Primăria Capitalei, unde lucrurile au fost aranjate astfel încât vizibilitate să aibă doar Firea şi ai ei.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Florin Chirilă/Epoch Times)

Consilierul PNL Ciprian Ciucu acuză că Poliţia Locală - transformată în poliţie personală - i-a scos afară din sala de Consiliu General al Municipiului Bucureşti (CGMB) pe el şi pe un reporter Digi.24 care încerca să-i ia un interviu.

"Incredibil cât de ticăloşi sunt!

Consiliul General era în pauză prelungită, de peste o oră. Vine Digi24 la mine să-mi ia o declaraţie de presă, în calitatea mea de consilier general, în sala Consiliului General. Imediat apare poliţia locală, mai nou transformată în poliţie personală, şi ne scoate afară, pe motiv că aşa sunt instrucţiunile primite de la şefii din primărie. Asta înseamnă „decablare” şi mare bătaie de cap pentru reporteri şi cameramani, care, de multe ori, se lipsesc", scrie Ciucu, pe Facebook.

Ciucu, care cataloghează "incidentul" drept o ticăloşie, susţine că în Primărie tronează doar Firea, iar lucrurile sunt gândite astfel încât vizibilitate să aibă doar ea şi "ai lor."

Mai mult, nici de la tribună nu putem vorbi, şeful de şedinţă se opune cu obstinaţie şi păzeşte tribuna tot cu ajutorul poliţiei lor locale. Vorbind din bancă, vorbeşti cu ceafa la camere (vezi foto!). În primărie tronează doar Firea, în primărie vorbeşte doar Firea şi ai lor.

Au gândit lucrurile cu grijă, astfel încât să se audă doar ei. E o nebunie... cum adică un consilier municipal să nu poată vorbi, în afara şedinţelor de consiliu (pauze, la început sau la sfârşit) cu presa? Trebuie să iasă pe holul acela urât şi rece, sala e doar pentru Firea. Impactul vizual pe hol e foarte prost, nu e lumină, iar imaginile sunt ca-n gară, nu te asociază nimeni cu Consiliul General.

Dar nu voi lăsa lucrurile aşa! De acum înainte voi organiza conferinţe de presă, aşa ca la carte, în sala grupului PNL, chiar dacă este mai departe. De acolo nu au cum să mă scoată oricât şi-ar dori ei! Nu-mi vor pune pumnul în gură, chiar dacă-şi aduc toţi poliţiştii locali şi firmele de pază pe care şi le înfiinţează azi!

Reamintim că de un "incident" similar a avut parte astăzi şi consiliera USR Ana-Maria Ciceală. În timp ce aceasta acorda un interviu PRO TV, un poliţist local a intervenit cerându-le să părăsească sala de şedinţe. Informaţii aici