Lanţul slăbiciunilor. Firma nou înfiinţată din Teleorman împuşcă un contract gras cu Primăria Capitalei

Înfiinţată abia în 2016, firma care a câştigat o bănoasă licitaţie organizată de Primăria Capitalei are o calitate de necontestat: a fost înfiinţată de directorul Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi „Turris” din Teleorman. Or, Turrris, se ştie, l-a avut ca fondator pe Liviu Dragnea.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Florin Chirila/Epoch Times)

O firmă nou înfiinţată de Virgil Lucian Constantin, directorul Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi „Turris”, din Teleorman, a luat un contract în valoare de 23 de milioane lei de la Primăria Capitalei condusă de colega de partid a lui Liviu Dragnea, scrie România Liberă.

Contractul, vizând achiziţionarea de produse pentru combaterea ţânţarilor în parcurile şi pe spaţiile verzi administrate de municipalitate a fost acordat firmei Fitodep Viridana SRL din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, în urma unei licitaţii cu un singur ofertant.

Fitodep este înfiinţată de Virgil Lucian Constantin, director al Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi „Turris”. Turris a fost fondată în anul 1998 de actualul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, iar din conducerea acesteia face parte şi Petre Pitiş, directorul general şi preşedinte al firmei Tel Drum, controlată informal tot de către Liviu Dragnea.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne