Imagini şocante. Diferenţa dintre plămânii unui fumător şi ai unui nefumător (video)

Plămâni
Plămâni (Print screen YouTube)

Un clip video publicat de un medic american pe contul său de Facebook a devenit una dintre cele mai bune campanii împotriva fumatului din ultima vreme. În video arată diferenţa dintre plămânii unei persoane care a fumat un pachet de ţigări pe zi timp de 20 de ani, şi plămânii unui nefumător. Amanda Eller pune o întrebare: "Încă mai vrei să fumezi?"

În clipul video diferenţele sunt evidente: plămânii fumătorului sunt complet negri şi când se umflă cu aer, pulsează neregulat şi aproape că nu au nicio elasticitate.

(Print screen YouTube)

Dimpotrivă, plămânii nefumătorului prezintă o culoare roşie, au un aspect sănătos, se umflă în mod regulat şi au mult mai multă elasticitate.

Mai multe informaţii: Viral Video Shows What A Smoker’s Lungs Really Look Like. A video posted by a nurse on Facebook shows healthy lungs next to the cancerous lungs of someone smoking “1 pack per day for 20 years.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură