Grindeanu contestă decizia de excludere din PSD: Mergem mai departe!

Exclus din partidul în care a activat mai bine de 21 ani, fostul premier Sorin Grindeanu a decis să conteste decizia luată de colegii săi din Comitetul Executiv Naţional.
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Fostul premier Sorin Grindeanu a contestat decizia de excludere a sa din PSD luată de Comitetul Executiv Naţional, prezidat de rivalul său Liviu Dragnea, preşedintele partidului.

"Azi am depus contestaţia la decizia de excludere a mea din PSD. Este o decizie pe care am luat-o în urma susţinerii totale pe care mi-au acordat-o colegii mei din Timiş, care la recentul Birou Permanent Judeţean al organizaţiei noastre şi-au exprimat deschis dorinţa de a continua împreună. Organizaţia PSD Timiş a demonstrat că este, în primul rând, o ECHIPĂ, care a câştigat încrederea oamenilor, fapt dovedit la alegerile de anul trecut şi nu numai. Mergem mai departe!", a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

O primă reacţie pe această temă vine din partea europarlamentarului Cătălin Ivan, aflat şi el într-o situaţie similară.

"Statutul PSD, ca lege fundamentală a tuturor membrilor începând cu preşedintele partidului, trebuie să apere membrii de abuzurile unor lideri vremelnici, cu porniri dictatoriale. Astăzi, Statutul PSD îl apară pe Liviu Dragnea de membrii partidului. O situaţie nocivă nu doar pentru PSD, dar şi pentru democraţia din România", a comentat Cătălin Ivan pe reţeaua de socializare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne