Geoană: Guvernul Ponta 4 este unul de avarie, echivalentul pentru 2014 al Guvernului Ungureanu din 2012

Mircea Geoană
Mircea Geoană (Epoch Times România)

Senatorul Mircea Geoană, recent exclus din partid, a declarat luni seară, "de avarie" prin care atât premierul, cât şi Liviu Dragnea "încearcă să se agaţe de putere" fiind

"Oamenii cer credibilitate, integritate, competenţă. Votul meu de astăzi nu poate să fie un vot împotriva unui Guvern PSD pentru că nu pot folosi votul meu pentru a le da celorlalţi puterea. Dar în acelaşi timp nu pot să votez un Guvern în care Ponta şi Dragnea nu îndeplinesc cele două condiţii legate de credibilitate şi de integritate. De aceea mă voi abţine la acest moment spunând în continuare că există o şansă reală pentru un Guvern PSD în următoarea perioadă fără Ponta, că există o şansă pentru renaşterea PSD-ului în următoarea perioadă fără Ponta şi Dragnea", a precizat Mircea Geoană, citat de b1.ro.

"E interesantă agitaţia de astăzi, dar e un Guvern de avarie, de tranziţie, un Guvern de perioadă limitată prin care Victor Ponta şi Liviu Dragnea încearcă să se agaţe de putere. Este un ultim Guvern al erei Ponta. Va fi un Guvern cu valoare de întrebuinţare limitată. Va fi echivalentul pentru 2014 al Guvernului Ungureanu din 2012", a adăugat senatorul.

Din 16 noiembrie, România a intra în era post-Ponta, este de părere Mircea Geoană, care consideră acest lucru bun pentru România, mai ales că PSD-ul are resurse de regenerare, are o capacitate de a păstra guvernarea chiar şi fără premierul actual.