Frunzăverde: Facem tot posibilul să construim acea dreaptă puternică reprezentată de Alianţa D.A.

Epoch Times România
19.04.2012

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Iaşi, că se încearcă o reconstrucţie puternică a dreptei politice.

"În interiorul PNL încercăm să construim acea dreaptă puternică reprezentată la vremea respectivă de Alianţa D.A. Această constituire se face acum în interiorul PNL cu personalităţi de marcă de dreapta", a spus Sorin Frunzăverde.

Ulterior, acesta a explicat jurnaliştilor că din punctul său de vedere "dreapta nu poate fi decât PNL".

"Nu există o altă construcţie de dreapta. Dreapta în România înseamnă PNL", a precizat vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde.

Acesta s-a aflat la Iaşi pentru a anunţa, alături de liderul local liberal, deputatul Relu Fenechiu şi Marcel Vela, membru în BPC al acestei formaţiuni politice, trecerea la PNL a senatoarei PDL Mihaela Popa.

Conform acestuia, "o asemenea alăturare aici, la Iaşi, a fost posibilă datorită asocierii reciproce şi a unui dialog civilizat".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor