Legăturile lui Ungureanu cu PNL sunt zero, nu figurează în bazele de date ale partidului - Mihai Voicu

Primul ministru Mihai Răzvan Ungureanu. (www.gov.ro)
Epoch Times România
19.04.2012

Mihai Voicu, vicepreşedintele PNL, susţine că Mihai-Răzvan Ungureanu nu are nicio legătură cu PNL şi nu figurează în bazele de date ale partidului.

Voicu a comentat la RFI declaraţiile premierului Mihai-Răzvan Ungureanu care a susţinut că nu a plecat niciodată din PNL.

"Aceste declaraţii reprezintă o poveste de care eu m-am plictisit! Domnul Ungureanu, sigur, se poate crede ce doreşte, dar legătură cu Partidul Naţional Liberal nu are, nici ca apartenenţă, nici ca politici, nici ca mod de comportare în funcţia pe care o ocupă", a declarat Voicu.

Liberalul susţine că legăturile premierului Ungureanu cu PNL "sunt zero".

"În mod evident, domnul Ungureanu este un prim-ministru numit de Traian Băsescu, susţinut de PDL şi de aliaţii săi, legăturile sale cu Partidul Naţional Liberal sunt zero! Cred că e un subiect pe care eu n-aş mai dori să-l comentez, pentru că mi se pare aşa, un soi de... să facem declaraţii să ne aflăm în treabă.(...) El nu este membru al Partidului Naţional Liberal, hai să fim serioşi!", a spus vicepreşedintele PNL.

Mihai Voicu precizează că Ungureanu nu figurează în bazele de date ale PNL.

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu a afirmat miercuri seara că nu a părăsit niciodată PNL, susţinând că "epitetele critice" adresate de preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, reprezintă o "temere" a acestuia.

El a declarat la B1 TV că se consideră în continuare membru PNL şi că nu s-a gândit să demisioneze din acest partid şi nici să se înscrie în PDL.

"Nu mi-am pus problema să mă înscriu în PDL. Deocamdată aparţin altui partid în calitate de membru autosuspendat. (...) Autosuspendat înseamnă că nu sunt în partea cu activitatea militantă a partidului. Eu nu mai plătesc nici cotizaţia. Nu am părăsit PNL", a spus Ungureanu.

Întrebat de ce nu renunţă la autosuspendare, premierul a afirmat: "Domnule preşedinte Crin Antonescu, vă rog să mă invitaţi la o şedinţă a Biroului Politic al PNL".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor