Fotbal: Ionel Dănciulescu spune că "Dinamo trece printr-un moment greu"

(Jorge Guerrero / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
20.03.2012

Atacantul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Ionel Dănciulescu a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că formaţia sa parcurge un moment greu.

"Caracterele adevărate se arată la greu. Acum la Dinamo Bucureşti este un moment greu. Dar, cel mai important este să fim uniţi. Mă refer la toţi aici: antrenori, conducători, jucători şi suporteri. Eu consider eşecul cu Sportul Studenţesc (1-3, n. red.), doar un accident", a spus Ionel Dănciulescu.

În legătură cu informaţiile privind posibila sosire a lui Viorel Hizo, pe banca tehnică a dinamoviştilor, Ionel Dănciulescu a menţionat: "Noi avem un antrenor. Jucătorii sunt vinovaţi de rezultatul slab cu Sportul. Noi intrăm pe teren şi noi jucăm. Vina ne aparţine în totalitate".

Ionel Dănciulescu a mai spus că nici "în cazul unui rezultat nefavorabil la Galaţi, postul antrenorului Liviu Ciobotariu nu este în pericol. El a făcut multe lucruri bune. Toţi spuneau la debutul campionatului că terminăm pe locul zece. Suntem pe locul doi, cu şanse de a câştiga acest campionat".

În continuare, atacantul dinamovist a precizat că jucătorii acceptă toate criticile făcute despre fotbal, despre forma echipei, dar neagă informaţiile apărute în presă, despre pierderea unităţii în vestiarul clubului din Şoseaua "Ştefan cel Mare".

"Oţelul Galaţi este în creştere de formă, s-a văzut şi în meciul pierdut în Cupa României. Noi mergem la Galaţi să câştigăm. Avem şi în continuare meciuri grele. Mai sunt meciuri între echipele din fruntea clasamentului şi se mai pot întâmpla multe până la finalul campionatului actual", a completat Ionel Dănciulescu.

Meciul Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti, din cadrul etapei a 22-a a Ligii I la fotbal, se va desfăşura miercuri, de la ora 21,30, fiind transmis de postul de televiziune Digi Sport.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor