Fotbal: Fabrice Muamba arată "mici semne de ameliorare"

Epoch Times România
19.03.2012

La două zile după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui meci, mijlocaşul Fabrice Muamba prezintă "mici semne de ameliorare", iar inima sa bate fără ajutorul medicaţiei, a anunţat Clubul Bolton Wanderers.

Într-un comunicat comun dat publicităţii de Bolton şi Chest Hospital din Londra, în care este internat Muamba, se precizează, totodată, că fotbalistul "îşi mişcă mâinile şi picioarele". Medicii rămân, însă, rezervaţi, ferindu-se să facă deocamdată o prognoză pe termen lung, deoarece starea jucătorului este în continuare "gravă".

Logodnica fotbalistului, Shauna, cu care Muamba are un băieţel în vârstă de trei ani, a postat un mesaj pe Twitter în care îşi exprimă dragostea faţă de mijlocaş, declarându-se încrezătoare că acesta se va reface, deoarece "unde există viaţă există şi speranţă".

Antrenorul lui Bolton, Owen Coyle, a precizat că echipa sa a fost invadată de mesaje de încurajare pentru fostul internaţional englez de tineret, inclusiv din partea startului David Beckham.

Fabrice Muamba s-a născut în RD Congo şi a venit în Anglia la vârsta de 11 ani, pentru a scăpa de războiul civil din ţara sa. Fost jucător la Arsenal Londra şi Birmingham City, el evoluează la Bolton începând din 2008.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor