Fostul preşedinte Bill Clinton acuzat din nou de abuzuri sexuale

Fostul preşedinte american Bill Clinton
Fostul preşedinte american Bill Clinton (Getty Images)

Fostul preşedinte american Bill Clinton se confruntă cu noi acuzaţii de abuz sexual din partea a patru femei, care susţin că incidentele au avut loc după ce Clinton a părăsit Casa Albă în 2001.

Autorul şi jurnalistul Ed Kelin a precizat într-un articol publicat de Daily Mail că fostul preşedinte Clinton a fost anunţat că se pregătesc patru cazuri separate împotriva sa. Klein susţine că un membru al echipei juridice a fostului lider american a confirmat existenţa acuzaţiilor ce i se aduc.

Antecedentele lui Clinton de comportament sexual nepotrivit atât înainte cât şi în timpul preşedinţiei sale au revenit în lumina reflectoarelor în 2016 şi din nou în 2017 în cadrul campaniei prezidenţiale eşuate a soţiei sale Hillary. Şi, mai recent, noi acuzaţii au ieşit la iveală pe fondul unui val de acuzaţii de abuzuri sexuale lansate împotriva unui număr tot mai mare de politicieni, jurnalişti şi celebrităţi de la Hollywood.

Senatoarea Kirsten Gillibrand (democrată din New York) a declarat săptămâna trecută că Bill Clinton ar fi trebuit să demisioneze din funcţie după scandalul legat de aventura sa cu Monica Lewinsky, fostă stagiară la Casa Albă pe când Bill era preşedinte.

Klein, care a scris mai multe cărţi de senzaţie, inclusiv All Out War: The Plot to Destroy Trump, a declarat că femeile care l-au acuzat acum pe Bill Clinton au fost angajate în “poziţii de nivel inferior” într-o organizaţie a playboy-ului miliardar Ron Burkle. Clinton a fost angajat de Burkle şi a zburat în jurul lumii cu avionul privat al acestuia, despre care Klein a precizat că era cunoscut sub numele de “Air Fu@k One”.

Klein susţine că nu există nicio dovadă că Burkle ar fi ştiut despre presupusele atacuri comise de Clinton. De asemenea, el a afirmat că Hillary Clinton este “furioasă” pe Bill pentru că a intrat într-un alt scandal şi s-a oferit să angajeze detectivi particulari pentru a găsi lucruri picante şi murdare despre femeile care l-au acuzat, deşi avocaţii lui Clinton au negat aceste afirmaţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe