Harvey Weinstein, poreclit "porcul", îi dezgusta pe şoferi la Cannes

Harvey Weinstein a fost poreclit “porcul” timp de mulţi ani din cauza reputaţiei sale de deviat sexual, a declarat unul dintre foştii săi şoferi.
Harvey Weinstein
Harvey Weinstein (Getty Images)

Mickael Chemloul, care a fost şoferul lui Weinstein la Cannes, a declarat că regizorul era “bolnav” în 2008, iar în 2013 a devenit “un om foarte bolnav”.

Chemloul a precizat anterior că Weinstein l-a bătut când două prostituate nu au apărut la o întâlnire, adăugând: “Ştiu că participa la orgii, dar trebuia să rămân tăcut”.

Weinstein a fost concediat de The Weinstein Company la începutul acestei luni după ce zeci de femei au declarat că au fost hărţuite sexual de acesta de-a lungul unei perioade de 20 de ani.

Cel puţin 9 femei au declarat că au fost violate sau atacate sexual de renumitul regizor de filme care, acum, se confruntă cu o anchetă penală în cel puţin două ţări pentru aceste acuzaţii.

La un moment dat, Weinstein a fost la un pas de moarte după ce s-a rupt gastrobanda pe care o purta, fiind nevoie de o operaţie de urgenţă. Accidentul a avut loc cu ocazia zilei de naştere a modelului Naomi Campbell la Hotel du Cap-Eden-Roc. Şoferul a declarat: “Oamenii au strigat că Harvey este întins pe jos şi că respiră cu greutate. Din fericire pentru Harvey, cineva a găsit un chirurg care locuia în apropiere. Aparent, el mâncase atât de mult încât a depăşit capacitatea gastrobenzii cu care era echipat”.

Mickael a mai afirmat că Weinstein se hrănea cu zahăr înainte să meargă la orgii. “Avea Viagra, gumă de mestecat, Coca-Cola şi multe pachete de M&M-uri în maşină. Îi dădeau energie pentru a face ceea ce făcea”.

Mickael a încetat să mai lucreze pentru Weinstein după ce acesta aparent l-a atacat în 2013 când nu a reuşit să găsească două prostituate est-europene.

Weinstein se afla la o petrecere în Club 55 în Saint-Tropez şi ulterior regizorul i-a înmânat lui Mickael un bileţel cu două numere de telefon, cerându-i să afle unde locuiesc cele două prostituate.

“Deja fusese încheiat un aranjament şi Harvey dorea adresa pentru a putea să le ia pe fete de acasă şi să intre în hotel cu ele ca invitate ale sale”, a precizat Mickael.

“Problema era că nu se aflau acasă. Ele au înţeles greşit şi au luat un taxi către hotel, unde personalul nu le-a lăsat să intre”.

Mickael a adăugat că Weinstein s-a înfuriat şi l-a lovit în timp ce conducea maşina.

“Apoi şi-a plimbat degetul arătător dintr-un capăt în altul al gâtului ca şi cum ar indica faptul că voi fi ucis”, a adăugat şoferul.

Mai mult, ziarul The Sun a afirmat duminică faptul că a văzut plângerea depusă de Mickael la sediul poliţiei din Cannes privind acel incident, în urma căruia a rămas cu un deget rupt, coaste învineţite şi răni pe faţă.