Adevărul a ieşit la lumină. Voiculescu: M-au acuzat de crimă. A fost una dintre cele mai murdare campanii

Acuzat că ar fi "vândut organele românilor către străini" şi alte "mizerii inimaginabile", fostul ministru tehnocrat al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, atrage atenţia că adevărul tocmai a ieşit la iveală.
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Una dintre campaniile cele mai "murdare" a fost cea orchestrată în pragul alegerilor parlamentare de primăriţa Capitalei, Gabriela Firea, alături de "ilustrul" manager de spital numit Narcis Copca, a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, la scurt timp după ce adevărul a ieşit la lumină.

"Cei doi m-au acuzat de crimă pentru că aş fi blocat transplantul de plămâni în România, că aş fi "vândut organele românilor către străini", şi alte mizerii inimaginabile. O campanie de calomniere orchestrată, marca PSD", a declarat tehnocratul, care a anunţat că îi va da în judecată pe detractorii săi.

Vlad Voiculescu a amintit că respectiva campanie "mizerabilă şi iresponsabilă" a inclus:

1. O plângere penală împotriva sa! ("Abuz în serviciu! Sic!").

2. Ameninţări împotriva experţilor în transplant pulmonar din reţeaua Eurotransplant pe care îi invitase pentru o vizită colegială în România!

3. Decapitarea Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii imediat după preluarea mandatului şi anularea controlului Corpului de Control al MS imediat după preluarea mandatului!

"Investiţia de peste 10 milioane de euro din banii contribuabililor de la spitalul Sf. Maria care nu a adus nici măcar îndeplinirea criteriilor de bază pentru acreditare nu a fost niciodată verificată!", a punctat Vlad Voiculescu.

Acum, ministrul PSD al Sănătăţii Dr. Florian Bodog a declarat că "centrul de transplant pulmonar nu are toate elementele pentru a funcţiona şi încă nu se poate face un transplant în condiţii de siguranţă pentru pacient".

"Exact ce spuneam eu anul trecut. Niciun om responsabil nu ar putea vreodată spune altceva. Iar domnul ministru Bodog a dat astăzi dovadă de responsabilitate! Sănătatea nu are culoare politică iar viaţa omului este sfântă. Iar doamna FIREA ar trebui să ştie că atunci când nu mai ai nimic sfânt, nici închinatul la televizor, nici icoanele din birou, nici luminiţele de Paşti nu înseamnă absolut nimic", a concluzionat Vlad Voiculescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne