Firea calmează apele: Nu sunt deloc interesată de Preşedinţia României şi nici de şefia PSD

După cum bine ştim, până acum Primăria Generală a Capitalei a reprezentat pentru mulţi politicieni o rampă de lansare în politica de vârf. Proaspăt înscăunata primăriţă a Bucureştiului, Gabriela Firea, susţine că nu aspiră nici la fotoliul de la Cotroceni, nici la scaunul lui Liviu Dragnea din PSD.
Andrei Pricopie
14.08.2016

alte articole

Gabriela Vrânceanu-Firea (Florin Chirilă/Epoch Times)
Andrei Pricopie
14.08.2016

Noua primăriţă pesedistă a Capitalei, Gabriela Firea, a dat asigurări sâmbătă seară, la Antena 3, că nu este "deloc interesată" de o eventuală candidatură, în 2019, la Preşedinţia României, pentru că vrea să îşi ducă mandatul până la capăt.

"Vreau să spun foarte ferm, nu sunt deloc interesată de proiectul politic 2019 - Preşedinţia României. Sunt un om cât se poate de ferm, cu picioarele pe pământ, am preluat mandatul de la bucureşteni, vreau să îl duc până la capăt, patru ani, nu trei, şi mai vedem după acest mandat dacă bucureştenii îmi mai dau votul încă o dată să finalizez proiectele care vor debuta, să spunem, pe finalul mandatului meu.

Un mandat este suficient pentru anumite proiecte, dar insuficient pentru proiectele mai mari, pentru că noi vrem şi sală polivalentă acum, vrem şi parcări la intrarea în Capitală şi în aglomerările urbane, vrem şi autobuze şi tramvaie moderne, vrem şi reabilitarea în totalitate a reţelei de termoficare, vrem şi reabilitarea tuturor şcolilor, vrem şi spitale ca afară şi unele se pot face într-un an, altele în doi ani, altele în trei-patru ani, dar altele necesită un volum mai mare de muncă şi este nevoie poate de şase ani, poate de şapte", a declarat Gabriela Firea, citată de Agerpres.

Primăriţa Capitalei a ţinut să sublinieze, de asemenea, că nu este interesată nici de o eventuală candidatură la preşedinţia PSD - tronul lui Liviu Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor