Eugen Tomac mulţumit de rezultatele la europarlamentare, neagă că s-ar fi întâlnit cu Băsescu

Eugen Tomac, preşedinte PMP
Eugen Tomac, preşedinte PMP (Epoch Times România)

Eugen Tomac, preşedintele PMP, partid ce a obţinut puţin peste 6% la alegerile europarlamentare de ieri s-a declarat mulţumit de scorul obţinut la alegeri şi a precizat că nu a discutat cu preşedintele Traian Băsescu după aflarea rezultatelor.

Întrebat dacă s-a întâlnit cu Traian Băsescu, marele susţinător al PMP, Tomac a declarat că nu a discutat cu şeful statului, seara (noaptea) de ieri fiind dedicată aşteptării rezultatelor la alegeri.

"Nu am discutat cu domnul preşedinte (Băsescu - n.r.), noi am avut o şedinţă până târziu, am aşteptat rezultatele", a declarat Tomac, afirmând că partidul său este "singurul partid de centru-dreapta care a crescut într-un timp foarte scurt."

"Sperăm să reuşim ca până în toamnă să ne consolidăm toate structurile locale", a mai precizat Tomac, conform Realitatea.

Preşedintele PMP, partid ce se afirmă continuatorul proiectelor preşedintelui Băsescu, a declarat că formaţiunea sa este pregătită să discute cu toate partidele de centru-dreapta "pentru a realiza o platformă comună care să dea semnalul că există unitate în acţiune pe centru-dreapta pentru mai multă eficienţă în toamnă."

Menţionăm că, potrivit unor surse citate de pesurse.ro preşedintele Traian Băsescu a avut, în noaptea de duminică spre luni o întâlnire "fulger" cu liderii Partidului Mişcarea Populară pentru a face o primă analiză a rezultatelor dezastruoase de la alegeri.

Preşedintele Traian Băsescu le-ar fi reproşat anumitor lideri că nu s-au implicat total în organizarea acestei campanii si au făcut totul doar pentru imagine. Un alt reproş formulat în PMP ar fi fost retragerea Elenei Băsescu din cursa pentru europarlamentare, mişcare ce ar fi indus confuzie în electorat, căci EBA "avea rolul de a identifica acest partid cu Traian Băsescu", afirmă pesurse.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne