Antonescu este “o lichea”, spune tovarăşul Ion Iliescu



Ion Iliescu (st) şi Crin Antonescu (dr).
Ion Iliescu (st) şi Crin Antonescu (dr). (Andrei Popescu/Epoch Times România)

Crin Antonescu a fost luat la bani mărunţi de către preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care şi-a dat jos mănuşile şi a folosit un limbaj mult mai direct.

Într-un interviu acordat luni ziarului Gândul după alegerile europarlamentare de duminică, Iliescu a declarat că liderul PNL este “o lichea şi un om lipsit de substanţă şi prezenţă politică serioasă. Nu mai avea niciun fel de autoritate nici în partid, nici în societate.”

Făcând referire la decizia lui Antonescu de a demisiona din PNL-ul, datorită faptului că gruparea politică nu a atins pragul de 20% din voturi, Iliescu a declarat: “S-a angajat cu o mare responsabilitate pe un drum periculos. Şi-a încheiat cariera politică Crin Antonescu. Absolut. Nu mai are credit nici în PNL, nici în societate.”

Pe fondul ultimelor săptămâni în care s-au intensificat atacurile reciproce dintre Crin Antonescu şi premierul Victor Ponta, Ion Iliescu a mai declarat pentru Gândul: “[...] ca parlamentar, era un chiulangiu şi un om care nu era deloc prezent. Într-o vreme s-a creat cuplul Ponta – Crin, care promitea. A dat cu piciorul acestei alianţe şi prin aceasta şi-a demonstrat şi inconsistenţa şi superficialitatea totală aşa că a primit ceea ce merită.”

Vizibil încântat de victoria la europarlamentare, Ion Iliescu a declarat că premierul Victor Ponta are drumul deschis către Palatul Cotroceni şi va fi nevoit să candideze la prezidenţiale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne