Elina Svitolina s-a calificat în optimile turneului WTA de la Abu Dhabi

Sportiva ucraineană a dispus de rusoaica Vera Zvonareva cu scorul de 6-4, 6-1, sâmbătă, succes ce-i asigură prezenţa în optimile de finală ale competiţiei din Emiratele Arabe Unite.
Jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina.
Jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina. (Getty Images)

Elina Svitolina (26 ani, 5 WTA) şi-a asigurat prezenţa în optimile de finală ale turneului WTA de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale în valoare de 565.530 dolari, după ce a învins-o, sâmbătă, pe tenismana veterană Vera Zvonareva (36 ani, 164 WTA) din Rusia.

Ucraineanca a întâmpinat o rezistenţă crescută din partea oponentei sale doar în prima parte a duelului, setul secund aparţinând în totalitate acesteia. Scorul final a fost de 6-4, 6-1, victoria fiind adjudecată după 70 de minute de joc efectiv.

Svitolina a avut doi aşi şi două duble greşeli, în timp ce Zvonareva a contabilizat patru duble greşeli, respectiv acelaşi număr de aşi.

Alte rezultate înregistrate sâmbătă în turul 2:

Daria Kasatkina (Rusia) - Karolina Muchova (Cehia/N.12) (forfait Muchova)
Elena Rîbakina (Kazahstan/N.6) - Xiyu Wang (China) 6-4, 6-4
Marta Kostiuk (Ucraina) - Şu-Wei Hsieh (Taiwan) 6-3, 6-7 (4/7), 6-3
Anastasia Gasanova (Rusia) - Karolina Pliskova (Cehia/N.3) 6-2, 6-4.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport