FC Hermannstadt l-a achiziţionat pe atacantul croat Ante Aralica

"Croatul Ante Aralica, 24 de ani, 1,90 metri, a semnat astăzi un contract valabil pe o perioadă de doi ani şi jumătate cu FC Hermannstadt, din postura de jucător liber de contract.." - informează site-ul oficial al grupării sibiene.
Atacantul croat Ante Aralica alături de Radu Neguţ, noul manager sportiv al grupării sibiene
Atacantul croat Ante Aralica alături de Radu Neguţ, noul manager sportiv al grupării sibiene (FC Hermanstadt/facebook)

Clubul de fotbal FC Hermannstadt se întăreşte pentru returul campionatului, formaţia sibiană ajungând la o înţelegere pentru o perioadă de doi ani şi jumătate cu croatul Ante Aralica, ce evoluează în postura de atacant. Acesta este al treilea jucător transferat în pauza competiţională de echipa lui Ruben Albes după Alexandru Măţel şi Călin Popescu.

"Croatul Ante Aralica, 24 de ani, 1,90 metri, a semnat astăzi un contract valabil pe o perioadă de doi ani şi jumătate cu FC Hermannstadt, din postura de jucător liber de contract. În prima jumătate de sezon, Ante a evoluat pentru Lokomotiv Plovdiv, în Bulgaria, pentru care a bifat 9 meciuri, reuşind 1 gol şi 3 pase decisive, iar în sezonul precedent a câştigat Cupa Bulgariei. Vârful croat a evoluat inculsiv în cele două partide pe care gruparea de la sud de Dunăre le-a jucat în preliminariile Europa League din actualul sezon. Ante Aralica a fost titular în turul 2 preliminar, într-un meci pe care Lokomotiv Plovdiv l-a pierdut în ultimele minute cu 1-2 cu cei de la Tottenham Hotspur", se arată pe site-ul oficial al grupării din Sibiu.

În trecut, Aralica a mai îmbrăcat tricourile formaţiilor NK Zagreb, Spansko, NK Lokomotiva, NK Lucko, NK Sesvete şi NK Rudes.

Totodată, A.F.C.Hermannstadt a anunţat revenirea în cadrul clubului a lui Radu Neguţ, acesta urmând să îndeplinească funcţia de manager sportiv.

"A.F.C.Hermannstadt vă anunţa revenirea în cadrul clubului a unui bun coleg, dar şi un profesionist de care ne leagă multe realizări! Este vorba despre Radu Neguţ, care începând de astăzi va ocupa funcţia de manager sportiv. Radu a făcut parte din echipa care a reuşit promovarea din Liga a II-a în Liga 1, dar şi un parcurs de excepţie până în finala Cupei României.

Între timp, Radu a absolvit cursurile de Management Sportiv & Leadership la Institutul Johan Cruyff din Barcelona, dar şi un Curs de scouting la nivel de Premier League.

Sperăm ca experienţa acumulată în domeniu să-i fie de un real folos la A.F.C.Hermannstadt! "

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport