Mircea Rednic (FC Viitorul) - Ne dorim să terminăm turul în primele şase locuri

"Avem 16 meciuri de jucat, 16 finale. Dar nu vreau să facem calcule, luăm fiecare meci în parte. Începem cu Hermannstadt şi ne dorim foarte mult să câştigăm pentru că aşa ne putem îndeplini primul obiectiv, acela de a termina turul în primele şase locuri." - Mircea Rednic.
Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Mircea Rednic.
Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Mircea Rednic. (Viitorul FC/facebook)

Echipa de fotbal FC Viitorul va disputa, duminică, de la ora 19:00, pe teren propriu, în compania grupării sibiene FC Hermannstadt, partida restantă din cadrul etapei a 12-a a Ligii I.

Potrivit lui Mircea Rednic, tehnicianul constănţenilor, obiectivul principal este bineînţeles obţinerea maximului de puncte, ce le-ar asigura o urcare de două poziţii în clasament, până pe şase.

"Avem 16 meciuri de jucat, 16 finale. Dar nu vreau să facem calcule, luăm fiecare meci în parte. Începem cu Hermannstadt şi ne dorim foarte mult să câştigăm pentru că aşa ne putem îndeplini primul obiectiv, acela de a termina turul în primele şase locuri. Pe mine mai puţin mă interesează adversarul, deşi e clar ca şi Hermannstadt are probleme.. Ei au problemele lor, noi avem problemele noastre. Aşa că trebuie să fim concentraţi pe jocul nostru. Vreau să ne impunem ca prezenţă, ca joc, şi să câştigăm cele trei puncte", a declarat Mircea Rednic.

"Îmi pare rău că în perioada asta nu l-am avut la antrenamente şi pe Iancu. El are probleme după o accidentare mai veche şi tot încearcă să treacă peste durerea pe care o are. El s-a pregătit separat şi nu va fi prezent nici la meciul de duminică. Trebuia să meargă în Germania la un control, însă au fost ceva probleme cu plecarea. A rămas la Bucureşti. Eu sper să revină cât mai repede. Am decis ca în perioada asta de pauză să se ocupe de accidentare şi să revină 100%. La fel Mâţan, a avut o contractură la gambă şi nu s-a antrenat cu grupul. Dar a intrat azi şi sper sa îl am totuşi în lot pentru partida cu Hermannstadt", a continuat antrenorul.

În acest moment FC Viitorul se află pe poziţia a 8-a în clasament, cu 17 puncte, în timp ce Hermannstadt este pe 14 cu 15 puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport