Ruben Albes (Hermannstadt), declaraţii despre partida cu FC Viitorul Constanţa

"Cu Viitorul Constanţa va fi un meci greu.. Va trebui să jucăm cu armele noastre şi cu capacitatea pe care o avem de a susţine ritmul jocului.. Acum fotbalul nu este doar pentru echipele tehnice, ci şi pentru echipele inteligente." - Ruben Albes.
Antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt, Ruben Albes.
Antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt, Ruben Albes. (FC Hermannstadt/facebook)

Într-o conferinţă de presă online, desfăşurată sâmbătă, tehnicianul formaţiei sibiene FC Hermannstadt, Ruben Albes a mărturisit, înaintea partidei restantă din cadrul etapei a 12-a a Ligii I, că are probleme de efectiv, o parte dintre elevii săi fiind suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, respectiv indisponibili din cauza accidentărilor.

"Cu Viitorul Constanţa va fi un meci greu, aşa cum este întotdeauna împotriva unor jucători cu un nivel tehnic foarte ridicat. Chiar şi aşa, înfruntăm o echipă care nu a câştigat de trei etape cu noul antrenor. Prin urmare, ei sigur că îşi doresc să câştige acum împotriva noastră. Dar şi noi avem planul nostru, strategia noastră. Va trebui să jucăm cu armele noastre şi cu capacitatea pe care o avem de a susţine ritmul jocului, ţinând cont de jucătorii lipsă pe care îi avem. Acum fotbalul nu este doar pentru echipele tehnice, ci şi pentru echipele inteligente. Aşa că vom încerca să fim mai inteligenţi decât ei. Avem multe probleme de înfruntat, dar sperăm să începem returul în cel mai bun mod posibil. Când unii jucători nu pot juca, alţii trebuie să o facă la fel de bine şi să arate că au nivelul de a fi în această echipă. Este adevărat că vom fi la limită cu jucătorii , dar ne-am obişnuit în ultimele luni şi trebuie să fim puternici", a declarat Ruben Albes.

Acesta a precizat că Răzvan Dâlbea, Bright Addae, David Mayoral şi Andrei Sîntean sunt suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Claudiu Belu este indisponibil din cauza unei accidentări. În acelaşi timp, jucătorii David Caiado, Goran Karanovic şi Stanley Elbers s-au întors recent la antrenamente după o serie de accidentări mai vechi.

"Muncim din greu. Cred că ne-am odihnit suficient în minivacanţa de Crăciun pentru a ne face o reîmprospătare la nivel psihic, însă este adevărat că suntem într-un proces de reconstrucţie. Unii jucători au plecat, iar deocamdată jucătorii pe care îi transferăm nu pot juca. Este clar că avem nevoie de întăriri, avem nevoie de fotbalişti care să aducă valoare pe teren şi în vestiar, pentru a putea într-adevăr să fim competitivi din nou. A fost o primă parte a sezonului dificilă, cu multe deficienţe pe diferite posturi", a mai spus Albes.

FC Hermannstadt a transferat în pauza competiţională trei jucători - croatul Ante Aralica, Alexandru Măţel şi Călin Popescu, respectiv are un nou manager sportiv în persoana lui Radu Neguţ.

Echipa de fotbal FC Hermannstadt va întâlni, duminică, de la ora 19:00, în deplasare, formaţia FC Viitorul, într-o partidă restantă din cadrul etapei a 12-a a Ligii I.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport